Kis lépésekkel a nagy változásokért

Kis lépésekkel a nagy változásokért

Az apróbb étrendi vagy életmódbeli változtatásokra könnyebben szánjuk el magunkat, amelyeket betartani sem olyan nehéz. Mégis hatásos eredményre vezethetnek az egészséges testsúly megtartásában, mert amint a mindennapi életünk részévé válnak, hatni kezdenek.

Valóban nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy-két megállóval előbb leszállni a buszról és az út további részét gyalog megtenni, vagy lift helyett a lépcsőt választani és az étrendünk néhány alkotóelemét alacsonyabb kalóriatartalmúra cserélni. Ezeket a kis változtatásokat könnyebb betartani, viszont hosszabb távon már komoly eredményeket hoznak.

Az alacsony energiatartalmú és energiamentes édesítőszerekkel készült élelmiszerek és italok fontos szerepet játszhatnak a testtömeg karbantartásában, hiszen számottevő kalória-bevitel nélkül nyújtják az édes íz élvezetét. Hasznos alternatívát jelenthetnek egy kiegyensúlyozottabb étrend kialakításában a cukorbetegek számára, de azoknak is, akik hosszú távon szeretnék elkerülni az elhízást és az ezzel összefüggésbe hozható betegségek kockázatát.

A mindennapi kis döntések nagy szerepéről szól az alábbi kisfilm is:

Kis lépésekkel a nagy változásokért from theIMAGEMENT:com on Vimeo.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek