Kérdezzen Dr. Révész Klaudia bőrgyógyásztól!

Kérdezzen Dr. Révész Klaudia bőrgyógyásztól!

Az Egészségtükör szakértői csapatát bemutató sorozatunkban ma Dr. Révész Klaudia bőrgyógyász mutatkozik be.

Bőrgyógyász vagyok, de pácienseimben nem csak a "bőrproblémát" látom, hanem az egész Embert.

Legyen szó klasszikus értelemben vett bőrbetegségről, vagy akár csak egy enyhe esztétikai problémáról, mögötte mindig ott van egy ember, aki az én páciensem az által, hogy megbízott bennem, és engem keresett fel azért, hogy a segítségemmel oldja meg a gondját. Ez a felelősségérzet vezetett arra, hogy keressek más megoldásokat a pácienseim számára azon kívül, amit az egyetemen, és utána a szakvizsgára megtanultam, mert egy idő után kevésnek éreztem az eszköztáramat e tekintetben. Ezen az úton " Nagy Találkozás " volt a számomra, amikor elkezdtem megismerkedni a homeopátiás orvoslással, majd később a komplementer medicina számos más terápiás és diagnosztikus lehetőségével. Ma már ezek aktív részét képezik a mindennapjaimnak. Ezért a kezeléseim nem csak a bőrtünet megszüntetéséről szólnak, hanem - lehetőség szerint - a kiváltó okok felkutatásából és azok kezeléséből is.

Az esztétikai bőrgyógyászatot azért kedvelem, mert magam is szeretem minden téren a szépet, ezért maximálisan megértem, ha valaki magából is a legjobbat akarja kihozni - legyen fiatal, vagy korosodó, férfi, vagy nő. A mai modern technika ebben számtalan segítséget nyújt, de néha nem könnyű a laikusnak megtalálni azt, ami számára a legoptimálisabb megoldást nyújtja mind esztétikailag, mind ár-érték arányban. Bízom benne, hogy ebben is segíteni tudok!

Kérdezzen Dr. Révész Klaudia bőrgyógyásztól!A legújabb " kedvencem "az anti-aging kérdése, ami a közhiedelemmel ellentétben nem a fentiekben vázolt külső megjelenés javításáról szól. Valójában egy új szakma nőtt ki a medicinából, sok társszakma ismereteit felhasználva annak érdekében, hogy az idő múlásával párhuzamosan ne törvényszerűen alakuljanak ki betegségek, rossz közérzet, funkciózavarok, vagy - kiesések a korosodó embereknél, és így egy sokkal elfogadhatóbb életminőséget lehessen biztosítani a számukra. És ki ne szeretne sokáig fiatalos és fitt maradni szellemileg és testileg egyaránt? A mai társadalomban szerintem ez egy nagyon sarkalatos kérdés!

Szakterületeim:

  • bőrgyógyász-kozmetológus
  • gyermekbőrgyógyász szakorvos
  • anti-aging és esztétikai specialista
  • alternatív bőrgyógyász

Ide kattintva kérdezhet Dr. Révész Klaudia bőrgyógyásztól!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek