Judit átalakulása: "Fontos nekem a csend"

Judit átalakulása: "Fontos nekem a csend"

A sötét hajú, negyvenes nő fehér köntösben ül a szalon kanapéján. Telek Judit a fodrászra vár, nem beszélget, csendesen figyeli az eseményeket. Keze az ölében, ahogy leülök mellé, rápillantok a fehér hegre, ami a jobb keze oldalán fut a csuklója felé.

Sorozatunk hétköznapi hősei egy-két óra alatt óriási átváltozáson mennek keresztül. Nincs olyan hölgy, akin Lakatos Márk és jószemű szakértői ne látnák meg a trendi, divatos fotómodellt. Kérésünkre azonban a változás mindig a hölgyek egyéniségéhez igazodik. Judit a fotózás előtti pillanatokban még egyszer a tükörbe néz, majd  szerényen köszönetet mond a stábnak, akik nem varázsoltak, csupán megmutatták neki, hogy kis odafigyeléssel és törődéssel mi mindent tehet egy igazi nő.

Judit hosszas gondolkodás után jelentkezett a Patika Tükör és  a Lakatos Márk Szalon közös játékára, amely lassan egy teljes éve tart. Nem az a szereplős típus, ráadásul az utóbbi években elég sok egészségügyi problémával küszködött. Végül pont azért jelentkezett, mert a gondokkal terhelt évek után meg akarta ajándékozni magát a megújulás lehetőségével. Sikerült!

Judit átalakulása:

„A jobb kezemen ez a kéztőalagút-szindróma helye – magyarázza a hegek okát Judit – , de van a másikon is, a balon az ínhüvelygyulladás utáni műtét hege látszik. Sajnos mindkét, egymástól teljesen független betegség megtalált. Először az ínhüvelygyulladás jelentkezett a bal kezemben, nem kifejezetten nagy fájdalommal, inkább időszakos kellemetlenséggel. Egy évvel később kezdett zsibbadni a jobb kezem. A diagnózis: kéztőalagút-szindróma, a kezelése pedig ismét a műtét. Gyorsan túlestem ezen is, és azóta szerencsére mindkét kezem tökéletesen működik, csak a két heg emlékeztet rá, de már azok is egyre halványabbak. Ennek már négy éve és mostanra jött el az idő, hogy újraértékeljem az életemet és egyelőre fontos nekem a csend.”

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek