Így szexelj a pároddal, ha távol van

Így szexelj a pároddal, ha távol van

Azért, mert nem vagytok épp egy légtérben, még ugyanolyan élvezetesen szexelhettek! Hogy olyan profi légy, mint az emelt díjas lányok, íme néhány izgató tipp!

1. Fel a kezekkel!

Ahhoz, hogy önfeledten simogathasd magad – ahogy azt párod tenné, ha most Veled lenne – mindkét kezedre szükség lesz. Ezért a legjobb, ha találsz egy háborítatlan zugot ahová visszavonulhatsz a mobiloddal, és kihangosíthatod a beszélgetést. Így nem kell a készüléket szorongatnod, és a fürge ujjak bebarangolhatják az egész testedet!

2. Ékeskedj más tollával!

Ha nem tudod, hogy is kezdj hozzá, mert furcsának találod a szituációt és zavarban vagy, még nem kell lemondanod erről az izgató mulatságról! Keress az interneten egy erotikus történetet vagy lapozz fel egy olyan könyvet, amiben szenvedélyes jelenetet írnak le.

Így szexelj a pároddal, ha távol van

Olvasd fel ezt a kedvesednek, és tedd hozzá, milyen izgatónak találod a kiragadott idézetet. Hidd el, innentől menni fog, mint a karikacsapás, hiszen bizonyára mindkettőtök fantáziája működésbe lép!

3. Füllents bátran!

Ebben az esetben nem kell lelkifurdalást érezni, ha valótlant állítasz! Ha tudod, hogy a párod megőrül a szexis harisnyatartóért és a csipketangáért, mondd azt neki, hogy csak az ő kedvéért épp ilyen szerelésbe bújtál, még akkor is, ha valójában a kedvenc pamutpizsamádat viseled. A telefonszexben az az egyik legjobb, hogy a fantáziának semmi nem szab határt!

4. Halló, ki beszél?

A szerepjátékokat az éteren keresztül is kipróbálhatjátok. Ha feszélyezve érzed magad az elején, bújj valaki más bőrébe, úgy könnyebben feloldódsz! Játsszátok azt, hogy valamelyikőtök félretárcsázott, és a téves hívásból kerekítsetek vad telefonszexet, de itt is beválnak a régi klasszikusok: a nővérke, a rendőr vagy a buja titkárnő. Ezeken kívül bármilyen saját ötletet is bedobhatsz!

5. Hallasd a hangod!

Akár a szerepjáték mellett döntötök, akár magadat adod, a lényeg, hogy ne rejtsd véka alá, mennyire élvezed ezt az egészet! Mivel vizuális élmények ezúttal nincsenek, még nagyobb hangsúlyt kapnak a hangok. Tedd boldoggá a kedvesedet mély sóhajokkal, elnyújtott nyögésekkel, pikáns szavakkal!

6. Vigyázz a szádra!

Soha ne nevesd ki, és ne szóld le a kedvesed, még akkor se, ha valamilyen képtelen ötlettel áll elő vagy valami röhejeset mond! Zavarában könnyen lehet, hogy fura dolgok hagyják el a száját, de kedvesen reagálj rá, mert a lelkébe gázolhatsz!

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek