Így légy (újra) ellenállhatatlan! Van 5 tippünk

Így légy (újra) ellenállhatatlan! Van 5 tippünk

Úgy érzed, hogy párod semmiféle érdeklődést nem mutat irántad? Úgy megy el melletted, mintha egy szobanövény lennél? Ezer éve nem láttad már azt a csillanást a szemében, ami elárulja, hogy mindennél jobban kíván? Itt az idő, hogy meglépd ezeket a dolgokat!

1. Találd meg a szenvedélyed!

Gondold végig, mit szerettél csinálni régebben. Milyen hobbid volt? Mivel töltötted s szabadidődet? Ha megtaláltad, akkor kezdj el neki újra hódolni. Imádsz zenét hallgatni otthon, és közben énekelni és táncolni?Tedd azt! Szeretsz különleges dolgokat főzni? Tedd azt! Szeretsz zongorázni? Tedd azt! Szóval lehet ez bármi, a lényeg, hogy otthon is tudd csinálni, és élvezd.

Így légy (újra) ellenállhatatlan! Van 5 tippünk

2. Tűnés otthonról!

Csinálj magadnak házon kívüli programokat is. Járj el valamilyen tanfolyamra, tornára, vagy egyszerűen csak szerevezz több összejövetelt a barátaiddal.

3. Úgy öltözz, ahogy neked tetszik!

Olyan dolgokat viselj, amiben szexinek érzed magad. Fordíts egy kis extra időt magadra, légy csinos, érezd jól magad a bőrödben. Nagyon fontos, hogy ne erőltess magadra olyan dolgokat, amik mások szerint szexik, mert abban nem fogod jól érezni magad, és így nem is leszel kívánatos - inkább csak nevetséges.

4. Szakíts időt a családra!

A gyerekekkel töltött idő nagyon mókás lehet. A kötelezettségeken túl is tölts velük időt! Találj ki jópofa programokat otthonra és házon kívülre is. Ennek több jó hatása is lesz. Egyrészt a gyerekek látni fogják, hogy milyen jó fej vagy, másrészt a férjed is észre veszi majd, hogy milyen jól szórakoztok, és egyre inkább be akar kapcsolódni.

5. Kérd meg, hogy csatlakozzon, de legyél el egyedül is!

Mindig kérdezd meg a párodat, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzád akármilyen tevékenységben (színház, mozi, futás, videojáték stb.), de ha neki nincs kedve hozzá, attól te még menj, és érezd jól magad egyedül is.

Ha mindezek ellenére nem javul a helyzet, akkor muszáj lesz beszélnetek a problémáról, és ha nem juttok egyről a kettőre, ne szégyelljetek szakértői segítséget kérni.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek