Hogyan engedjem el magam szex közben?

Hogyan engedjem el magam szex közben?

A házasság nehéz dolog - mondják. Pláne, ha már régóta tart, vannak gyerekek, és egy-egy elbizonytalanító tényező. Olvasónk tanácstalanságában dr. Kohári György szexuálterapeutánkhoz fordult.

"Üdvözlöm doktor úr!

Egy hónapja észrevettem, hogy nem tudom elengedni magam mikor együtt vagyunk a férjemmel. Agyilag nem tudok kikapcsolni, nem tudom magam ott jól érezni, ahol kell. Van két gyermekünk. A férjem kb. két hónapja más oldalon böngészget és ez nekem lelkileg nagyon rosszul esik, és annyira féltékeny lettem, hogy már minden lépését figyelem, és ez is közben játszik a szexuális életünkben. Mit tegyek, hogy újra a régi legyen?

Barbi"

Hogyan engedjem el magam szex közben?

Kedves Barbi!

Nagyon nehéz lehet egy ilyen helyzetet átélni. A biztonságból hirtelen a bizonytalanságba esni. Amennyiben még nem beszélte meg ezt a helyzetet a férjével, mindenképp ezzel kezdje. Hagyjon magának időt, a lelke lehet hogy lassan megnyugszik. Férfiak gyakran nézegetnek pornót (mert ha jól értem erről van szó), ez még nem jelenti azt, hogy más személyt akarna. Beszélgessenek a szexuális vágyaikról (helyszín, pozíció, gyakoriság, ki kezdeményezzen, esetleg segédeszközök...) A változatosság fontos.

Legfontosabb azonban az Ön gondolataiban, önértékelésében rendet tenni. Ehhez mindenképp szaksegítséget javasolok.

Hívjon, ha elakadt.

Üdvözlettel:
dr. Kohári György

Kérdezzen Ön is szakértőinktől!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek