Hány csókot kell váltani a boldogsághoz?

Hány csókot kell váltani a boldogsághoz?

Vess számot magadban, veled és pároddal mi a helyzet a csókok mennyiségét illetően, és olvasd el, melyikből mennyi lenne az okosok szerint az ideális.

A csók rettentő fontos egy pár életében, hiszen minden azon múlik, ízlik-e a másik, vagy sem, jó illatú, ízű-e a csókja, kivált-e bizonyos reakciókat, vagy sem, magyarul elárulja, valóban működik-e a kémia. A csók mindemellett növeli az intimitást, és még a szexuális életre is pozitív hatással van.

Hány csókot kell váltani a boldogsághoz?

Gabrielle Morrissey szexológus szerint minden nap szükséges megcsókolni a partnert, ha jó párkapcsolatra vágyik valaki, és bármennyiszer is csókolóznak egy nap, ezekből a csókokból háromnak szenvedélyesnek kell lennie, hosszabbnak legalábbis, minimum hét másodpercesnek. Ezek tehát a bűvös számok.

Furcsa ezt így megadni persze, de nem is kell véresen komolyan venni. Inkább azt érdemes leszűrni tanulságként, milyen fontos a csók egy kapcsolatban, hogy nem jó elfeledkezni róla, hogy a vonzalom, a tűz ébren maradjon, és a párkapcsolat hosszan tartó és kielégítő legyen.

És mi a helyzet az öleléssel? Olvassa el a femina.hu oldalán!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek