Ha kell egy szakértő társ a bajban: Culevit Tanácsadó Szolgálat

Ha kell egy szakértő társ a bajban: Culevit Tanácsadó Szolgálat

Vajon hány kisgyerek álmodik arról, hogy majd ha felnő, rákos lesz? Bizton állíthatjuk, hogy egy sem. 
Ennek ellenére a rákos diagnózis sajnos szinte minden családot meglátogatott már, nem kímélve senkit. Az adatok rémisztőek, Magyarországon háromszor annyi rákos beteg van a lakosság számához viszonyítva, mint Nyugat-Európában. Azonban elsődlegesen nem a statisztika számít, hanem az ember, aki a számok mögött van.

2020.01.05

Ha kell egy szakértő társ a bajban: Culevit Tanácsadó Szolgálat

A betegek többségének első reakciója a tehetetlenség, a szorongás, a félelem, néha a düh, vagy a depresszió, és az önmagukba vetett bizalmuk romokban hever. A daganatos betegségekhez fűzött hiedelmek a betegség felismerésének első, érzékeny szakaszában sokszor szinte megbénítják az érintetteket és hozzátartozóikat egyaránt.

Kételyek között vergődik a beteg, mindenkitől kapja a tippeket, az internetet elárasztják a csodaszerek, megoldásnak tűnő tippek. Ilyenkor szó szerint létfontosságú, hogy korrekt, pontos információkat kapjanak a betegségükről, a lehetőségeikről.

Ebben nyújt segítséget a Culevit Tanácsadó Szolgálat, amely az ingyenes szaktanácsadással biztos támasza lehet a betegnek a család mellett, egy olyan hely, ahol a betegséggel összefüggő életmódbeli és lelki aggályokra, kérdésekre is választ kaphatnak. A mintegy két évtized óta érkező visszajelzések nagyon pozitívak, a betegek között vannak, akik rendszeresen, akár hetente jönnek tanácsadásra. A tanácsadás kötelezettségek nélküli, mindenkinek ingyenesen elérhető, akár egy alkalomról van szó, akár együtt töltött hosszú évekről. A Culevit Tanácsadó Szolgálatnál mindenki azon dolgozik, hogy legjobb tudása szerint segítse és támogassa a betegeket személyre szabott válaszokkal és javaslatokkal.

A gyógyulás folyamata akkor kezdődik el, amikor a betegek, - azon túl, hogy alávetik magukat a szakorvosi kezelésnek - eljutnak odáig, hogy ők maguk is tudnak tenni a saját gyógyulásuk érdekében.

Az onkológiai kezelés kiegészítésére életmódbeli változásokkal mindenképpen számolniuk kell. Emellett fokozottan figyelni kell a táplálkozásra is, egyénre szabott diétát kell követni, hasznos a betegség diétás ellátására speciális élelmiszereket fogyasztani, azonban kiemelten fontos, hogy a betegek mindenképpen csak szakember felügyelete mellett diétázzanak, és ne az interneten olvasottak alapján kísérletezzenek!

Ha kell egy szakértő társ a bajban: Culevit Tanácsadó Szolgálat

Miben segít a Culevit Tanácsadó Szolgálat?

  • Személyes tanácsadást nyújt a betegség során felmerülő testi és lelki problémákkal kapcsolatban;
  • Részletes információkat ad a Culevit készítményekről, illetve az egyes termékek alkalmazásának módjáról, az onkológiai kezelést kiegészítő diétáról és a diétába való beillesztésről;
  • Pszichés és mentálhigiénés támogatást nyújt a betegnek és a családtagok számára is;
  • Segít a betegségnek megfelelő életmódbeli és táplálkozási változtatások kidolgozásában elméleti és gyakorlati módszerekkel, javaslatokkal, tanácsokkal.

A személyes tanácsadást a budapesti mintaboltban lehet igénybe venni.

Culevit Mintabolt: 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 3.

Telefonon hívjon minket bizalommal a +36 1 321 2111-es vonalas- vagy a +36 20 556 7345-es mobilszámon. Garantáljuk, hogy munkatársaink legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívják Önt.

Forduljon a Culevithez bizalommal!

X

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek