Gyógynövényekkel a cukorbetegekért

Gyógynövényekkel a cukorbetegekért

Ahogy növekszik a természetes szerek iránt az emberek érdeklődése, egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, mi lehet és lehet-e a gyógynövényeknek szerepe a komoly, orvosi felügyeletet igénylő betegségek kezelésében, mint amilyen a cukorbetegség is.

Magyarországon körülbelül a népesség 7%-a cukorbeteg. Ennél is nagyobb azok aránya, akik a betegség küszöbén állnak és cukorértékeik magasabbak a normálisnál. Hozzávetőlegesen másfél millió embert érint vagy fenyeget a cukorbetegség. Óriási ez a szám.

Akik hisznek a természetes gyógymódokban, keresik a komplementer megoldásokat. Nekik ajánljuk a Diabess gyógyteát, amely enyhíti a cukorbetegség tüneteit és csökkenti a szövődmények kockázatát. A tea az ismert és elismert bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi receptje.

Gyógynövényekkel a cukorbetegekért

A Diabess-Györgytea teakeverék, mely évek óta forgalomban van az Országos Gyógyszerészeti Intézet 960/2006 számú engedélyével, csakis olyan gyógynövényekből áll, melyeket évszázadok óta használunk cukorbetegségre. A készítményben kizárólag szárított gyógynövények vannak, tartósítószer és adalékanyag nélkül. Káros mellékhatásai nincsenek.

Elsősorban 2-es típusú cukorbetegeknek ajánljuk a gyógyszerek mellé is, továbbá annak, akit épp diétára fogott az orvos, és még alig magasabb a cukorszintje a megengedettnél. A tea lassítja a szénhidrát felszívódását, ezáltal csökkenti a cukorszintet és mérsékli az ingadozásokat. Azért egyedülálló a keverék, mert több oldalról támogatja, segíti a cukorbeteg szervezet működését. A teában található gyógynövények segítik az emésztést, javítják a közérzetet, csökkentik a koleszterinszintet és lassítják vagy megakadályozzák a szövődmények kialakulását.

Évek óta több ezer ember issza a teát. Nagyon jók a tapasztalatok. Mérséklődnek vagy megszűnnek a tipikus cukorbeteg-panaszok, csökken a szomjúság- és éhségérzet, beáll a cukorszint. Sok orvos ajánlja a betegeinek, látva a jó eredményeket.

Dr. Takács Ágnes komáromi háziorvos így beszél a teáról: „Cukorbetegséget megelőző állapotokban (IGT, IFG) évek óta ajánlom a Diabesst, melynek összetett hatása a speciális gyógynövénykeveréknek köszönhető. Gyakran látok használata során testsúlycsökkenést, javuló emésztést, egészségtudatosabb életvitelt. Vannak betegeim, akik gyógyszeres kezelés mellett is isszák a teát, kitolva a gyógyszeremelés szükségességét, illetve a szövődmények megjelenését.”

Gyógynövényekkel a cukorbetegekért

Schneider Józsefné Márta 4 éve issza a teát: „2008-ban derült ki, hogy magasabb a cukorszintem a normálisnál, de gyógyszert még nem kellett szednem. Ekkor rögtön kipróbáltam a Diabess-Györgyteát, mert természetes gyógymódokat használok, ha lehetséges. A tea nekem bevált. Mindennap iszom, és a vércukorszintem már négy éve 5,6 és 6 között van.”

A tea fogyasztása mellett természetesen a diétát és az orvos tanácsait is be kell tartani, és sokat kell mozogni.

A tea fogyasztóinak sok éves tapasztalata azt mutatja, hogy a gyógynövények aktivizálják a szervezet öngyógyító képességét, s így segítik a betegségek leküzdését. Arra is tanítanak bennünket, hogy rendszeres odafigyeléssel sokat tehetünk magunkért, cukorbetegen is élhetünk aktív, örömteli életet.

Bővebb információ: www.diabess.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek