Elképesztő átalakulás! Ezt teszi napi 3 liter folyadék

Elképesztő átalakulás! Ezt teszi napi 3 liter folyadék

Az angol Daily Mail újságírónője kipróbálta, hogy milyen hatással van szervezetére, ha egy hónapon át megnöveli az addig napi 1 literes folyadékbevitelét 3 literre. A képeken látható változás elképesztő!*

Sarah Smith naponta nagyjából 1 liter folyadékot fogyasztott, súlyos fejfájással és emésztési panaszokkal küzdött, amikor beszélt egy neurológussal mit tehetne fizikai állapotának javításáért. Az orvos azt javasolta, igyon meg naponta 3 liter folyadékot.

Elképesztő átalakulás! Ezt teszi napi 3 liter folyadék

Egy friss felmérést olvasva, amiben azt mutatták ki, hogy az Egyesült Királyságban minden ötödik nő kevesebbet fogyaszt a napi ajánlott vízbevitelnél, úgy döntött saját magán végez kísérletet és megnézi az eredményét annak, ha ténylegesen az ajánlott vízmennyiséget fogyasztja el.

A 42 éves újságírónő, aki saját bevallása szerint leginkább 52 évesnek nézett ki a képen, fekete karikákkal, élettelen arcbőrrel kezdett neki az egy hónapos kísérletnek.

A biztonság kedvéért a háziorvosát is megkérdezte, biztosan nem okoz-e problémát a nagy vízfogyasztás. Az orvos bátorította és azt javasolta, igyon meg reggel egy kancsó vizet, délben és lefekvés előtt, mert a veseműködést ez nagyon jól aktiválja.

A képeken látszik az a hihetetlen átalakulás amit a folyadék bőség okozott. A kísérletet minden nőnek javasolja az újságírónő saját tapasztalatai alapján, természetesen előzetes orvosi egyeztetéssel.

Kipróbáljátok?

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek