Egy csövön át eteti rákos férjét Celine Dion

Egy csövön át eteti rákos férjét Celine Dion

Celine Dion megrázóan őszinte interjút adott az ABC csatorna Good Morning America című műsorában, melyet szerda reggel sugárzott a tévé.

A 46 éves énekesnő a könnyeit sem bírta visszatartani, amikor imádott párjáról mesélt - férje, René Angélil ugyanis torokrákkal küzd.

"Nem tud enni, így egy csövön át kell etetnem, van egy etetőcsöve, és azon keresztül kap ételt naponta háromszor" - mesélte el a sztár az interjút készítő Deborah Roberts-nek.

Egy csövön át eteti rákos férjét Celine Dion

Celine Dion és a nála 27 évvel idősebb producer 1994-ben házasodtak össze, de akkor már 14 éve ismerték egymást. Három közös fiuk van, René Charles, valamint az ikrek, Eddy és Nelson, akik négy évesek.

Bár Angelil súlyos beteg, az énekesnő elmondta, hogy az életet választották és mindent megtesznek a gyógyulás érdekében.

Celine Dion egyébként odaadóan ápolja férjét, tavaly meghatározatlan időre visszavonult, hogy mellette lehessen, miután kiderült, kiújult a rákja. A férfit először 1999-ben diagnosztizálták torokrákkal, Celine Dion akkor is úgy döntött, hogy a karrierjét sutba dobja, csak hogy ápolhassa szerelmét.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek