Egészséghoroszkóp a hétvégére

Egészséghoroszkóp a hétvégére

Itt a hosszú hétvége, nézzük meg, hogy milyen volt az előző héten a munkahelyén és mi várható a napokban. (10.21.-10.23.)

Kos

Fontos, hogy figyeljen a vízfogyasztásra, mert fontos egészsége szempontjából, még a hűvös időben is. Kerülje a túl zsíros, olajos ételeket, főképp lefekvés előtt. A munkahelyén minden rendben van, motivált, lezár néhány aktuális ügyet, és másokat is ellát jó tanácsokkal. Elmarad néhány papírmunkával, ezt igyekezzen rendbe tenni. Családtagjaival kissé feszült az időjárás okozta frontok miatt, de szerencsére a családi élete stabil.

Bika

A nyugodt természetében most bezavarnak a frontok, rosszul alszik, zavarja, hogy egyre rövidebbek a napok. Kerülje el a munkahelyén a feszült helyzeteket, gondoljon arra, hogy ez csak átmeneti állapot. Figyeljen másokra, halassza el a döntéseket, mert most túl kritikus. Figyeljen családtagjai egészségére, próbáljon meg több időt szánni rájuk, látogassa meg hétvégén távolabb élő szeretteit.

Egészséghoroszkóp a hétvégére

Ikrek

Egészségi állapota stabil és kiegyensúlyozott, köszönheti ezt a rendszeres testmozgásnak. Munkatársai támogatják az elképzeléseit és jó döntéseket hoz a munkahelyén, még a főnökei is elismerik teljesítményét. A családjában lehetnek konfliktusok, pénzről most ne vitatkozzanak. Idős család egészsége meginoghat, figyeljen rá. Hétvégéje vidámnak ígérkezik.

Rák

Egészsége nem a legjobban alakul, torokfájás, nátha is megnehezítheti a napjait, forduljon orvoshoz, ha érzi, hogy nem csak egy őszi megfázásról van szó. A munkájában is történnek olyan események, amelyekre nem számít. Esetleg egy új munka érzik, de ne aggódjon, megkapja hozzá a segítséget is, ne stresszelje magát, be tudja majd fejezni. A családtagokkal sem egyszerű, mert ők is érzékenyek és stresszes lesznek a hétvégén. Próbálják nyugodtan megbeszélni az aggodalmaikat, esetleg félelmeiket. Egy barátjának egészségügyi problémái lehetnek, önhöz fordul tanácsért.

Oroszlán

Mostanában kicsit ellustult, ezért sokszor tapasztal nyakmerevséget, izomgyengeséget, amire oda kellene figyelnie. Az izmok ellazítására próbáljon ki néhány nyújtógyakorlatot. A héten sok munkája volt az irodában, találkozók és új munkakapcsolatok kialakítása váltogatta egymást, vagy régi ügyfelek is megkereshették. A családban hétvégén lehetnek nézeteltérések, de ezek csak félreértésekből adódhatnak. Legyen megértő és akkor minden rendben lesz.

Szűz

Az elmúlt napokban sokszor ébredt fel éjszakánként és nem jó, ha megszakad az alvási fázis. Kerülje el az olyan tevékenységet hétvégén, amivel a nyakát vagy a hátát megerőltetné, ne emeljen nehéz tárgyakat, ne végezzen megerőltető tevékenységet. Zavarosak voltak a napjai a munkahelyén is, sok volt a félreértés, és az egyértelműség hiánya miatt alakulhattak ki viták. Egyedül kell ezeket a dolgokat megoldania, most a család sem segít. Próbáljon korábban lefeküdni és kipihenni magát a hosszú hétvégén.

Mérleg

A mérleg jegyű embereknek általában érzékeny a szemük, de most bevörösödhet, könnyezhet. Próbáljon meg kevesebb időt tölteni a képernyő előtt, és ne dörzsölje, mert nem tesz jót neki. Munkahelyén sok kötelezettséget vállal, túlzottan sok mindent vállal magára. Lazítson a hétvégén, majd bepótolja a késéseket. Ne aggódjon, a pénzügyi helyzete is megoldódik. Töltse a családjával az estéket, most mindannyian a nyugalomra és pihenésre vágynak.

Skorpió

Szerencsére jó egészségnek örvend, épp ezért ellenállhatatlan vágyat érez fizikai tevékenységre, vagy szívesen megy sportolni. Nagyon helyes, erősítse magát és fejlessze állóképességét. A héten mozgalmas volt a munkahelye, sok megbeszéléses volt, de most már mindent elvégzett, kipihenheti a fáradalmakat. A családja vágyik a közös programokra és együttlétre, ne tervezzen magányos programokat a hétvégére.

Nyilas

Remek egészségnek örvend, szilárd alapon nyugszik az egészsége. Nem így a szakmai élete, tanulnia kéne némi diplomáciát a kommunikációban, mert a döntéseivel csak növelte a munka mennyiségét és nem fejezte be, amit eltervezett. Nem segít, ha pimasz és szókimondó, mert csak feszültséget okoz a kollégák között. A családban minden rendben, meghallgatja szeretteit, de várja meg, amíg kérnek öntől tanácsot, mielőtt maga osztogatná. Az idő rokonokra figyeljen, mert a hűvös idő beköszöntével lehet, hogy segítségre szorulnak.

Bak

Hajlamos a savasodásra, ezért figyeljen az étkezésére és az egészségére. A magas vérnyomás és a savasodás együtt sokszor okozhat fejfájást. A munkájában következetes, és a kollégák, főnökök visszajelzése is megnyugtató és elismerő. Kaphat néhány új feladatot is. Családtagjai segítséget kérhetnek öntök, főképp anyagi ügyekben. Ne zárkózzon el, keressenek együtt megoldást a problémákra.

Vízöntő

Ennek a jegynek nem kell aggódnia az egészsége miatt, jó napjai lesznek, sőt az alvással sem lesz gondja. Munkahelyén bosszúságot okozhat olyan személy, akivel egyébként sem kedvelik nagyon egymást. Engedje el a füle mellett a megjegyzéseket, nem érdemes belemenni vitákba, inkább hamar zárja le a beszélgetést. A családban is akad most stressz, feszültség, de otthon is kezelje együttérzően és megértően szerettei kirohanásait.

Halak

Ezen a hétvégén kevés lesz az energiája, fáradnak és kimerültnek érezheti magát. Figyeljen az étkezésére, mert rosszul érezheti magát, ha kihagy hosszabb időszakot étel nélkül. Munkahelyén nem történt semmi különös a héten, így azt nyugodtan elengedheti a gondolataiból a hétvégén. Az egyik családtagja esetleg orvos ellátásra szorul, de a gyerekeivel se konfrontálódjon, fogadja el azok döntéseit.

 

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek