Divatos és kényelmes az őszi - téli szezonban? Nézd meg a női mellényeket!

Divatos és kényelmes az őszi - téli szezonban? Nézd meg a női mellényeket!

Amikor lassan vége a nyárnak és kint a hőmérséklet egyre hűvösebb, ez épp egy ideális pillanat, hogy gondoljunk egy picit a melegebb ruházatra, amit a közeli jövőben betölti a te szekrényedet. Hogyan készítsük fel a szekrényt az őszre? Mit válasszunk, hogy ne fázzunk, kényelmesen és stílusosan érezzük magunkat egyaránt? Megsúgjuk!

2022.09.12

Női toll mellények - ideális alternatíva a kabátoknak

Mielőtt elkezdődik az ősz, érdemes ellenőrizni, hogy mi van a szekrényedben, ami megvéd minket a hidegtől és a ruhatárunkat kiegészíteni pár divatos és meleg klasszikusokkal. Az egyik ilyen a női mellény. Régebben a mellényeket, csak a férfiak hordták, mint egy kiegészítőt az öltönyhöz, ugyanakkor a divatban nincsen határ és idővel, megjelent a női ruhatárakban is. Ez nemcsak egy olyan kiegészítő, ami a klasszikus eleganciához passzol: megtalálhatjuk az utcai vagy sport divatban is. A sok mintázatnak és fazonnak köszönhetően, nagyon sok stilizációt hozhatsz létre. Azon gondolkodsz, hogy melyiket válaszd magadnak? Nézd meg a kínálatunkat az Ozonee.hu boltban - megtalálod ott, a széles választékot, a női mellényekből kiváló árakon.

 

Divatos és kényelmes az őszi - téli szezonban? Nézd meg a női mellényeket!


Tűzdelt női mellény - mivel hordjuk őket?

Amikor a női mellényeket választod őszre, vagy a női mellényeket télre, érdemes figyelembe venni a hosszúságot és az anyagot, amiből készült. A legjobban be fog válni az a mellény, amelyikben a hideg nem lesz számodra félelmetes. Már több szezonon keresztül divatosak, a tűzdelt mellények. Kiválaszthatod  a sportosabb verziót - rövidebb és illeszkedő, vagy a mindennapokra - hosszabb és szélesebb szabással. Az oversize mellényeket hordhatod gyakorlatilag mindenhez. Állítsd össze inggel és farmernadrággal, vagy pulóverrel és vászonnadrággal, hogy egy casual lookot hozzál létre. A sportosabb verzió esetében, válaszd a szoknyát és leggingseket. A kiegészítők, amire még érdemes odafigyelni, a mellény választása során, az a kapucni és a zsebek. A kapucni kiválóan be fog válni mint a sapka alternatívája és sikeresen megvéd téged a széltől és esőtől, a zsebek pedig megmentenek téged, abban a szituációban, amikor elfelejted a kesztyűt, vagy amikor sétálni indulsz és nem szeretnél magaddal vinni női retikült.


Női mellények: tréningre és a mindennapokra


Amikor az öltözéket választod az őszi outdoor tréningre, érdemes figyelembe venni a női sportos mellényeket: https://ozonee.hu/noi-mellenyek/. Ez egy nagyszerű alternatíva a kabátoknak, ami jobban akadályoz téged a mozgásban, amikor épp a tréninget végzed. Ez ugyanakkor egy ideális választás télre például kocsi vezetés során - itt az ujjak nem akadályoznak a mozgásban és a tested sem melegszik fel egy hosszabb út során.

Amikor a mellényeket választod a tréningekre, válaszd az illeszkedő és rövid vékonyabb verziót. A sportosabb stílusban, válaszd a kapucni nélkül rendelkező modellt, a látszattal ellentétben a tréningek során, többet zavar, mint segít. A női sportos mellényt hordhatod a mindennapokban is - összeállítva hosszabb inggel, vagy pamut blúzzal, ami hosszúujjú és farmernadrággal keskeny szabással. Ha a te ruhatáradban több tónusos színnel rendelkezel, válaszd az olyan mellényt, ami intenzív árnyalattal rendelkezik, ami nagyszerű kontrasztot ad, vagy fordítva - ha a te szekrényed tele van színekkel, válaszd a mellényt nyugodt színben, hogy megnyugtasd némileg a te ruházatodat.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek