Csillagjegye elárulja, melyik a nő kedvenc szexpóza

Csillagjegye elárulja, melyik a nő kedvenc szexpóza

A horoszkópok böngészése mindig jó szórakozás. Pláne, ha megtudhatjuk belőlük, mivel okozhatunk partnerünknek örömet az ágyban! Íme a csillagjegyek kedvenc szexpózai.

Kos

Szereti, ha felül van. Garantáltan megszelídít, és úgy szolgálod majd, mint egy istennőt. Azért férfi legyen a talpán, aki egyenrangú partnere lehet, és bírja energiával a nagy strapát!

Bika

A hűtő előtt szereti csinálni. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd, a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.

Ikrek

A kanapén a TV előtt - miközben egy jó kis kvíz műsor megy. Utazás közben is kapható a dologra, ám vigyázat, ez balesetveszélyes lehet.

Rák

Szereti a romantikus pózokat, ahol egymással szemben vagytok, és csókolózhattok. Az érzéki csókpárbaj közben kezeit nagyon ügyesen használja.

Oroszlán

Minden alkalmat kihasznál, hogy a hátán fekve, kényelmes pozícióba kerüljön. Így a férfi dolgozhat szorgosan, és kényeztetheti őt. Azért a jutalmad nem fog elmaradni.

Csillagjegye elárulja, melyik a nő kedvenc szexpóza

Szűz

A szűz nagyon szeret kommunikálni az ágyban. El fogja mondani, hogy mit, és hogyan szeretne. Jól figyelj rá, mert ha nem jól csinálod a dolgod, gyorsan megunja, és inkább magával játszadozik.

Mérleg

A misszionárius. Nőisebbnek érzi magát ebben a pózban. Folyton aggódik a külseje miatt, úgyhogy áraszd el bókokkal.

Skorpió

Szereti, amikor a csuklója az ágyhoz van kötözve egy selyemszalaggal  Emellett minden bizarr játék jöhet: szembekötősdi vagy szerepjáték.

Nyilas

Szereti, ha combjai köréd fonódhatnak, akár alul, akár felül van.

Bak

Szereti, ha látod gyönyörű hátát, így a kutya póz az egyik kedvence, de a fordított lovagló pózt is kedveli.

Vízöntő

A sípcsontja legyen a válladon, a térdeit pedig húzza fel a füleihez. Semmilyen furcsa póz nem számít túl meredeknek a vízöntő nő esetében.

Halak

Az álló pozíciókat kedveli, és azt is leginkább hátulról. Keressetek egy stabil támasztékot, és éljetek a halak hóbortjainak.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek