Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Aki próbálta már, jól tudja, hogy a családi nyaralás nem könnyű műfaj. Ilyenkor kicsiknek-nagyoknak egyaránt meg kell találnunk a megfelelő programokat, miközben persze szeretnénk, ha a szülőknek is jutna a pihenésből...

Ha ezt kizárólag kompromisszumokkal próbáljuk megoldani, a végén fáradtabban érkezünk haza, mint amikor elindultunk. Szerencsére van olyan hely Magyarországon, ahol semmilyen kompromisszumot nem kell kötnünk. Legyen szó gyerekprogramokról, gasztronómiáról, wellness és beauty kényeztetésről, vagy akár szabadtéri kalandokról, a hévízi NaturMed Hotel Carbonában mindenki megtalálhatja a kedvére való időtöltést.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!carbo

Távol a hétköznapoktól: önfeledt kikapcsolódás idilli környezetben

A nyaralásban azt imádjuk, hogy egy rövid időre kiszakadhatunk az otthoni monotonitásból. A különleges adottságokkal rendelkező Carbona tökéletesen alkalmas arra, hogy eltávolodhassunk a hétköznapoktól. Miközben a kicsik gyermekcsúszdákon, a nagyobbak a kamaszmedencében játszhatnak, mi pihenhetünk a csendes napozókertben. De beülhetünk akár a pezsgőfürdőbe is, vagy ha úgy tartja kedvünk, a termálfürdő felé vehetjük az irányt, hogy megtapasztaljuk a híres hévízi termálvíz jótékony hatásait. Ha pedig mozgásra vágyunk, leúszhatunk néhány hosszt a sportuszodában.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

A kényeztetés mesterei az egészségünkre is figyelnek

A Carbonát nemcsak fürdőparadicsoma teszi különlegessé, hanem az is, hogy itt az egészségünkre is kiemelt figyelmet fordítanak. A szálloda szakértői jól tudják, hogy kevés dolog tesz boldogabbá egy szülőt, minthogy gyermekei egészségesek és erőtől kicsattanóak legyenek. A gyógytornász által kifejlesztett, speciálisan gyerekeknek szóló játékos tornagyakorlatok olyan problémákra is megoldást jelenthetnek, mint a lúdtalp, vagy a nem megfelelő testtartás. A nagyobbak modern zenével kísért zumba órákon mozoghatnak a medence partján, valamint twist&run órákon vehetnek részt a szabadban.

Amíg a gyerekek színes programokon vesznek részt, mi bepótolhatjuk, amire otthon, a hétköznapi rohanásban nem jutott idő: gyors állapotfelmérésekkel képet kaphatunk az egészségünkről, és szakorvossal is konzultálhatunk az eredményekről. A szépségkezelések kapcsán pedig felejthetetlen közös élményben lehet részünk az igazán csajos „Anya-lánya beauty program” során, valamint kipróbálhatjuk a személyre szabott kezeléseket a mySPIRIT skincare biokozmetikumokkal.

Zamatos nyári fogások a szezon kincseinek legjavából

A Carbona díjnyertes Attila éttermének séfje mindenkiről gondoskodik, legyen szó akár szigorú fitnesz diétáról, akár ételérzékenységről. Külön gyermek büfészigettel is készültek a hotelben, a bőséges kínálat pedig a nagyobb fogásokra, és hagyományos ízekre vágyók igényeit is kielégíti.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Üdítő kalandok Hévíz vadregényes tájain

Hévíz csodálatos tájon terül el, páratlan szépségű lankái nem okoznak csalódást a természetjáróknak sem. Azok számára, akik szívesen barangolnának a környéken, a Carbona kirándulásokat, gyalogtúrákat szervez. Többek között nordic walking, segway túrák és kerékpározás várják a mozgás szerelmeseit gyönyörű környezetben.

Családi nyaralás: végre kompromisszumok nélkül!

Vakáció a Carbonában – most igazán kedvező áron!

A közös kalandok, izgalmas élmények, a nagy nevetések teszik igazán maradandóvá a nyári vakációt. Ilyenkor nemcsak családunkkal, szeretteinkkel, hanem akár legkedvesebb barátainkkal is megoszthatjuk az önfeledt perceket. Ráadásul, ha gyorsan foglalunk, akkor többszörös kedvezményben is részesülhetünk és akár 5+15 százalékkal kedvezőbb áron nyaralhatunk! Érdemes minél nagyobb társasággal érkezni, mert a garantált jókedv mellett most 5 százalékos kedvezményben részesülhet minimum 2¬, vagy több szoba foglalásakor. Aki pedig előre tervez és 60 nappal érkezés előtt foglalja le szállását, az akciós árra további 15 százalékos előfoglalási kedvezményt is kaphat.

Családi kikapcsolódás

  • min. 5 éjszaka szállás
  • félpanziós ellátás
  • üdvözlő ital
  • korlátlan élményfürdő, uszoda, szauna-sziget, wellness-medence, termálfürdő, fitnesz terem és fürdőköpeny használat,
  • ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramon való részvétel a heti program alapján,
  • ingyenes fogorvosi vizsgálat a Gelencsér Dental szállodai fogászati rendelőjében

Ár: 94 500 Ft/fő/5 éj ártól

Érvényes: 2015.06.27 - 09.05.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek