Családi Egészségnap a HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon

Családi Egészségnap a HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon

Október második hétvégéjén megmozdul a hazai egészségügyi szakma. A HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon bemutatkoznak a magán egészségügyi szolgáltatók, a gyógyászati segédeszköz gyártók-és forgalmazók, az egészségbiztosítók, valamint az orvostechnikai eszköz gyártók-és forgalmazók is.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó programok remek lehetőséget teremtenek az orvostechnológiai innovációk, gyógymódok, diagnosztikai eszközök, megismerésére, a legújabb egészségmegőrző módszerek elsajátítására.
A HUNGAROMEDICA első két napján, október 11-én 12-én egész napos szakmai konferenciákkal, továbbképzésekkel várják az egészségügyi szakma dolgozóit, míg október 13-án ingyenes Családi Egészségnappal készülnek minden érdeklődő számára.

2018. október 13. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

OKTÓBER 13. CSALÁDI EGÉSZSÉGNAP

Október 13-án, szombaton a kiállítók és a szervezők díjmentes egészségügyi szűrésekkel, tanácsadással, informatív előadásokkal és versenyekkel várnak mindenkit!

Erre a napra a belépés INGYENES és előzetes regisztrációhoz kötött. Itt tud regisztálni!

Családi Egészségnap a HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon

OKTÓBER 13. EGÉSZ NAPOS PROGRAMOK

A Siemens egész napos, mindenki számára igénybe vehető, díjmentes egészségügyi szűrésekkel készül a standján!

A Magyar Gyógytornász - Fizioterapeuták Társsága Közösségi Napján előtérbe kerül a gerincvédelem, a sportolási lehetőségek kerekesszékesek számára, valamint fizikai aktivitások a várandósság idején a kismamáknak.

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége táplálkozási-dietetikai szaktanácsadással és testösszetétel méréssel vár mindenkit. Bemutatják az OKOSTÁNYÉR®-t az új magyar táplálkozási ajánlást gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A legkisebbek a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Teddy Maci Kórházában játékosan megismerkedhetnek a gyógyítás fontosságával, a bátrabbak pedig megmérettethetik magukat az „ÉV EGÉSZSÉGVERSENYZŐJE” címért, ahol értékes ajándékokat is nyerhetnek!

A programokról és a látogatói regisztrációról bővebb információ a www.hungaromedica.hu weboldalon található.

A kiállítás fő szakmai partnere a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek