Csak nyugi! Szép álmokat!

Csak nyugi! Szép álmokat!

Már megint reggel van! Ez az első bosszankodó gondolatuk a kialvatlanul, kedvetlenül, fáradtan ébredőknek. Egy borzalmas ébredés az egész napra kihatással van, sőt másokra is kedvezőtlenül hathat a rossz közérzetű kolléga vagy családtag. Átmeneti vagy hosszabb időszakon át tartó gond is lehet a nem megfelelő minőségű alvás, amely számos okra visszavezethető a stressztől a különböző egészségügyi problémákig, nagyobb gyakorisággal az őszi, téli hónapokban.

2022.11.07
Csak nyugi! Szép álmokat!

Sokan küzdenek alvási, hangulati nehézségekkel, mindennapos kimerültség érzésével. Új termékünkkel szeretnénk segítséget nyújtani az ezzel a problémával küzdőknek. A Naturland Herbal Relax Valeriana-, komló-, sáfrány kivonatokat és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, amely egy komplex készítmény a kiegyensúlyozott mindennapokért. Hatóanyagai révén segít a pihentető alvás, a nyugalom, a jó hangulat megteremtésében és emellett az idegrendszer normál működését is támogatja.

Csak nyugi! Szép álmokat!

Növényi hatóanyagai közül a valeriana - amelyet sokan macskagyökér néven ismernek -jótékony hatással van ingerlékenység esetén a testi-lelki jólét helyreállításában és a hétköznapi stressz leküzdésében, míg a valeriana és a komló kombinációja segíti az egészséges alvást is. A népszerű valeriana-komló együttesét a jóféle sáfrány egészíti ki. A sáfrány elsősorban a világ legdrágább fűszereként ismert, azonban kivonata étrend-kiegészítők hatóanyagaként hozzásegíthet a pozitív hangulat megőrzésében és az érzelmi egyensúly eléréséhez.

A komplex hatáshoz mindössze napi 1 tabletta bevétele szükséges. Fogyasztása ajánlott túlhajszolt, stresszes időszakokban, ha úgy érezzük agyunk folyamatosan dolgozik és nem tudunk ellazulni, ha fáradtan ébredünk, ingerlékenység esetén, ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben és idegrendszerünk működésének támogatására is.

Ideális esetben a napunk egyharmadát alvással töltjük, életünk nélkülözhetetlen része. Energikusak, kiegyensúlyozottak csak megfelelő minőségű és mennyiségű alvással lehetünk.

A rossz minőségű alvás a teljesítményünket is rontja, ezért mindenekelőtt próbáljuk megkeresni az okát, változtatni azon és teremtsünk pihentető környezetet az alváshoz.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek