Hirdetés
Betegsége miatt fogyott rettenetesen soványra Lilu

Betegsége miatt fogyott rettenetesen soványra Lilu

Kiderült, Lilu nem egy speciális diéta miatt fogyott le, hanem állandó gyomorfájással küzd, ezért szaladtak le róla a kilók és lett olyan az alakja, mint egy balerinának.

A műsorvezető túlhajtotta magát és ennek egészségügyi következménye lett. Lilu orvosról orvosra jár, hogy kiderüljön, mi okozza az állandó problémákat – írja a Bors.

Betegsége miatt fogyott rettenetesen soványra Lilu

„Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív. Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés. Mindent megpróbálok azonban megtenni, hogy leküzdjem ezt az állapotot" – magyarázta a műsorvezetőnő, aki azt sem tagadja, családi életét is veszélyezteti ez az időszak.

„Mindenkinek vannak problémái, nehéz időszak ez most számomra" – fogalmazott szűkszavúan Lilu, aki egy hét pihenőt kért csatornájától a testi-lelki feltöltődésre, így ezen a héten Istenes Bence helyettesíti.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend