Az ilyen férfi okoz több orgazmust

Az ilyen férfi okoz több orgazmust

Az orgazmusok erőssége, gyakorisága, és összességében a nők szexuális elégedettsége nagyban függ attól, hogy például partnerük menniyre humoros és öntudatos.

George Gallup pszichológus és csapata arra voltak kíváncsiak, hogy a férfiak mely személyiségjegyeihez és tulajdonságaihoz köthető a nők szexuális elégedettsége. A University of Albany-n végzett kutatáshoz egyetemi hallgatókat kérdeztek ki arról, milyen is a partnerük, kitértek például arra, hogy milyen a személyisége, a testalkata, az anyagi háttere és hogy mennyire tartják őt jóképűnek a megkérdezett nők. A vonzerőt aztán a kísérletben részt vevők barátaitól is megkérdezték, hogy pontosabb, kevésbé elfogult képet kapjanak.

A vonzó partner (és akit az ismerősök is annak tartanak) az ágyban is jobban ki tudja elégíteni a párját, de a szexuális elégedettség a férfiak vállszélességével is összefüggésben áll a kutatás szerint.

Az ilyen férfi okoz több orgazmust

A személyiségjegyek közül a motiváció, az intelligencia, az eltökéltség, a határozottság és a humorérzék a legmeghatározóbbak, ezek ugyanis azzal jártak együtt, hogy a nők többször kezdeményeztek szexuális együttlétet. A viccesnek ítélt férfiakkal ráadásul többször bújt ágyba a partnerük, és így orgazmusuk is gyakrabban volt.

Lehet, hogy meglepő, de úgy fest, az igazi alfahímek nem a sztereotípia szerinti „erős, határozott” férfiak, hanem azok, akik meg tudnak nevetttetni egy nőt.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek