Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 1. rész

Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 1. rész

Nem kell megkérdezned, mire vágyik, ugyanis a csillagok ellátnak minden tudománnyal, ami ahhoz kell, hogy kitaláld: mi kell a férfidnak.

Kos

A kosok kedvelik a gyors, agresszív és nyers szexet. Ennek tudatában válassz pózt! Mi a “Szép kilátás” néven ismert figurát ajánlanánk: a férfi kis terpeszben üljön az ágyra, a nő pedig háttal neki lovagolja meg, de úgy hogy teste a férfi labai között pihenjen, az övéi pedig nyújtva, a férfi háta mögött legyenek. Tehát végülis a nő hason fekve szintén terpeszben fekszik a férfira. Mélyebb lesz a penetráció, és a övé a kontorll. Imádni fogja!

Bika

A bika férfi szereti az érzéki, lassú szexet. A misszionárius az ő kedvence, mert ott ő van a nyerekben, és úgy kényeztet, ahogy kedve tartja.

Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 1. rész

Ikrek

Ők a gyors menet mesterei. Válasszatok egy szimpatikus falat, aminek neki nyomhat az iker férfi, és így szeretkezzetek.

Rák

A rákok sokszor határozatlanok, és kettős személyiségek – néha érzékiek, máskor. Te légy felül! Így bármikor át tudod venni az irányítást, ha elbizonytalanodna.

Oroszlán

Az oroszlánok nagyon romantikus szeretők, és mindent megtesznek azért, hogy kényelmesen érezd magad. Úgyhogy kanalazzatok! Azaz mindketten feküdjetek az oldalatokra, a férfi a nő háta mögé (kis kifli-nagy kifli felállás), a nő amalje fel a fenti lábát, hogy a férfi behatolhasson. Ebben a pozícióban kényeztethet kedvére!

Szűz

A szűz férfiak szeretnek adni, úgyhogy feküdj a hátadra, emeld fel V-alakban a lábaidat, a többit bízd a fantáziájára.

MÉG TÖBB SZEX! KATT IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek