Az asztrológia nem jelez világvégét – 2013 a Kígyó éve

Az asztrológia nem jelez világvégét – 2013 a Kígyó éve

Nyugati kultúránkban a kígyó nem a legkedveltebb teremtmény, ám Nagy Melinda kínai asztrológus honlapján azt olvashatjuk: „Meglepő módon a keleti kultúrákban a kígyó a szépséget és a bölcsességet jelképezi. Több ősi civilizációban pedig visszatérő szimbóluma a lassú, megfontolt, elmélyült gondolkodásnak és a spirituális útkeresésnek.”

A kínai asztrológiáról elég keveset tudunk, s az is inkább népszerűvé egyszerűsített klisé. Én például nem tudtam, hogy a kínai asztrológiai képlet elkészítéséhez szintén szükség van az óra perc megjelölésére, hiszen azok is fontos jelentéssel bírnak, és hogy nem egyetlen állatszimbólumban sűrűsödik össze egy elemzés lényege.

Nagy Melinda megtanulta a kínai asztrológiát, a nyugati asztrológiát és az asztrozófia tudományát is. Ezt a három asztrológiai elemző módszert szinte holografikus rendszerben használja, újabb és újabb síkokra világítva rá az ember életében.

TM Asztrológiával, asztrozófiával és kínai asztrológiával is foglalkozol, mégis mintha most a kínai asztrológia lenne a leghangsúlyosabb ezek közül. Így van?

NM Igen, bár azt veszem észre, mintha ciklikusan változna,..a cikk folytatását ide kattintva olvashatja

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek