Adjunk értéket szervezetünknek

Adjunk értéket szervezetünknek

Egészségünk megőrzéséhez a szakemberek szerint naponta 40-50 dkg gyümölcsöt és zöldséget kellene elfogyasztanunk. Ebben segítenek kiegészítésként a Dr. Steinberger termékek, amelyekkel 23 éve találkozhatunk idehaza. Magas minőségű alapanyagaiknak és különleges elkészítési technológiájuknak köszönhetően az egyik legnépszerűbb természetes italok, ráadásul semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak. Küldetésük az egészséges és mértéktartó étrend és életmód népszerűsítése.

2020.06.25

A levek és nektárok javát adó gyümölcsök és zöldségek a világ minden égtájáról érkeznek és kizárólag napon érlelődnek, préselési technológiájuknak és kíméletes feldolgozásuknak köszönhetően hasznos anyag tartalmukat a lehető legnagyobb mértékben megőrzik, éppen ezért is a napi ajánlott fogyasztási mennyiség általában 1,5-2 dl.

Adjunk értéket szervezetünknek

A csomagba összeállított, válogatott termékek azoknak készültek, akik valamilyen konkrét céllal szeretnének magas minőségű gyümölcs- és zöldségleveket fogyasztani. Tavasszal ahogyan a természet, úgy mi is érezzük a késztetést a megújulásra és hogy megszabaduljunk a tavaszi fáradtságtól, a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól, és az esetleg ránk rakódott felesleges kilóktól. Ezért készült el az 5 Napos Fitness Program, ami amellett, hogy elűzi a rossz hangulatot, csökkenti a fáradékonyságot és fittséget is ad.

Adjunk értéket szervezetünknek

Az alkotók azokra is gondoltak, akik rohanó, stresszes életmódjuk miatt igénylik immunrendszerük támogatását. Nekik készült el a Manager Activ 5 üveget tartalmazó csomagja, amiben olyan levek vannak, amelyek az immunrendszer erősítése mellett a szív és érrendszer védelmét szolgálják. De nem csak mi lehetünk szervezetünk védelmezői, erre alkották meg a Dr. Steinberger-nél az Immun Testőr csomagot, ami különleges italaival segít legyőzni a stresszt és a kimerültséget, emellett szervezetünk védekezőrendszerének egyik jó barátja.

Igyunk egy pohár gyümölcs- vagy zöldséglevet naponta és mi is tettünk az immunrendszerünk erősítéséért!


Elérhetőség:

drsteinberger.hu

Facebook: Dr. Steinberger zöldség- és gyümölcslevek

Adjunk értéket szervezetünknek


Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek