Adele: szenvedélye meg is ölhette volna

Adele: szenvedélye meg is ölhette volna

Az énekesnő éveken keresztül dohányzott, nem is keveset. Napi 25 szál cigarettát szívott el, ami már hangjának is megártott.

25 – ez a világhírű énekesnő legújabb albumának címe, amely életkorára utal, amikor a dalokat írta. Egy másik, egészen drámai jelentést is hordoz azonban a cd címe: ennyi szál cigarettát szívott el Adele egyetlen nap alatt, amíg le nem sikerült szoknia. Az egészségtelen szenvedélynek hamar komoly következményei lettek, hangja elment, emiatt fellépéseket kellett lemondania, majd még egy műtétnek is alá kellett vetnie magát, mesélte Adele decemberben egy interjúban.

Adele: szenvedélye meg is ölhette volna

Az orvosok közölték az énekesnővel, ha nem szokik le a dohányzásról, a karrierjének biztosan vége, de akár az életével is fizethet a szenvedélyéért. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. „Csak magamnak köszönhettem volna, ha tüdőrák alakul ki nálam. Erre azért nem büszke az ember”, monda el Adele. A daganatos megbetegedés következményeit pedig nagyin jól ismeri az énekesnő, hiszen édesapja is ilyen betegségben szenvedett. Adele-nak mára sikerült leszoknia a dohányzásról.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek