A telt vagy a karcsú nők szexelnek többet?

A telt vagy a karcsú nők szexelnek többet?

Egy kétezer nőt vizsgáló tanulmány szerint azok, akik magukat gömbölyű alkatúnak írják le sokkal elégedettebbek a nemi életükkel, mint a többiek – írja az SWNS. Az eredmények alapján ők magabiztosabbak az ágyban, és úgy általában elégedettebbek az életükkel, mint azok, akik magukat soványnak írják le. Sőt, ha ez nem lenne elég, még az is kiderült, hogy a telt nők többet szeretkeznek, mint a nem teltek.

A magukat átlagos testalkatúként jellemző nők átlagosan heti egyszer jutnak szexhez: „Érdekes, hogy milyen összefüggésben van az, hogy egy nő hogy fogadja el a saját testét azzal, hogy mennyire élvezi a szeretkezést” – világított rá a nagy együttállásra Tina West, a kutatást végző singles247.com munkatársa. „Persze hangulattól is legalább annyira függ ez, mint a külsőtől, de egyértelmű, hogy a testalkat nagy hatással van a szexuális életre” - nyugtatta meg a kevésbé telt nőket West, hozzátéve, hogy azért kaptak pozitív válaszokat magukat soványnak tartó nőktől is.

A telt vagy a karcsú nők szexelnek többet?

Természetesen nem csak erre tért ki a kutatás, bár a végeredmény kicsit szomorú: a 2000 válaszadónak mindössze 15 százaléka büszke a saját testére, 40 százalékuk elégedetlen a szexuális életével, és 33 százalékuk gondolja úgy, hogy egyáltalán nem vonzó.

Azért a képet árnyalja egy kicsit, hogy egy társkereső oldalról szedték össze a válaszokat, ami érthető módon nem a nemi életükkel elégedett rétegeknek szól általában.

MÉG TÖBB CIKK A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek