A szex asztrológiája

A szex asztrológiája

Az asztrológia az élet minden területén útmutatóként szolgál személyiségünk és lehetőségeink teljesebb megismerésében. Így a szexualitásunkról is árulkodik.

2013.12.06

Az általános, a pusztán a Nap-jegyekre felálított asztrológiai előrejelzések sohasem képesek az egyéni utak feltérképezésére, azok összetettségének figyelembevételére és visszatükrözésére. Mégis bizonyos szempontok szerint szolgálhatnak támpontokkal, egyfajta aspektusból felvázolhatják az állatövi jegyekhez tartozó személyiségek mibenlétét.

A szex asztrológiája

Általában a Nap és a Hold helyzete meghatározza a szülöttek alapvető természetét, életfelfogását és célját, illetve alapvető szükségleteit és érzelmi beállítottságát, míg a Mars és a Vénusz pedig a tetterőt, az érzékiséget, a férfi – nő közötti szerelmi és szexuális viszony alakulását. Az előbbi megmutatja, miképp okozunk örömet, míg az utóbbi arról árulkodik, miképp szeretnénk örömhöz jutni. A Nap – Hold helyzete inkább a hosszú távú kapcsolatok, míg a Mars – Vénusz helyzete a szerelmi kalandok kimenetelére utalhat.

A négy bolygó helyzetének ismeretében összeállíthatsz egy képet önmagadról, szerelmi és szexuális kívánalmaidról és életedről, s a horoszkópodban rejlő egyéb bolygó állások és házhelyzetek pedig további lehetőségekkel és távlatokkal szolgálhatnak.

Mindezek segítségével felfedezheted azt, hogy milyen elemekre, vágyakra, társra építkezik szexualitásod, s mi az, ami eddig a valóságban is megtestesült. A látszólagos ellentmondásokat kezeld körültekintően, miközben tartsd szemed előtt, hogy tudatos munkával harmóniába hozhatod őket, s ezáltal szexuális életedet is.

Ha meg szeretnél győződni arról, hogy partnereddel együtt a lehető legtöbbet és legjobbat hozzátok ki egymásból, akkor vesd össze a kettőtök horoszkópjában lévő négy bolygó egymáshoz való viszonyát. Különösen a Napotok a másik Holdjával, valamint a Marsotok a másik Vénuszával való helyzetét vedd szemügyre, hogy milyen fényszöget zárnak be, milyen elemű – tűz, föld, levegő, víz-jegyben tartózkodnak stb. Ne ijedj meg, ha nehéz fényszögekkel, ellentétes előjelekkel szembesülsz, hiszen azok mindig előremutató tanulsággal, fejlődéssel szolgálhatnak.

A szex asztrológiája

Természetesen nem kell a „papirformát” követnetek, de a kedvetekre való ötleteket, helyzeteket mindenképp érdemes kipróbálnotok! És ami a legfontosabb: az asztrológiai sugallat mellett, hagyatkozzatok ösztöneitekre, megérzéseitekre és tapasztalataitokra!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek