Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 2. rész

Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 2. rész

Nem kell megkérdezned, mire vágyik, ugyanis a csillagok ellátnak minden tudománnyal, ami ahhoz kell, hogy kitaláld: mi kell a férfidnak.

Mérleg

A mérleg férfi minden pozícióban remekel. Úgyhogy adjunk neki egy haladót: vegyen fel téged, te kulcsold össze a darekán a lábaidat és innen már tudni fogja, mi a dolga.

Skorpió

A skorpiók az ágyban kommunikálnak a legjobban. Bizonyára minden vitátokat így rendezitek. Kezdjétek kutyapózban, aztán fordulj meg, és nézz mélyen a szemébe. Ez nagyon felizgatja a skorpió férfit.

Nyilas

A legspontánabb fajta, úgyhogy ha bírod a közterületen való szexelést, akkor megtaláltad a párod. A lebukás veszélye miatt csináljátok az ablakban. Állj az ablakkal szemben, támaszkodj meg, ő pedig hátulról hatoljon beléd.

Válassz szexpózt a csillagjegyéhez! 2. rész

Bak

Ha valaki, akkor ő szereti a szadó-mazót. Vegyétek fel a kutyapózt, de te tedd le a fejedet a párnára. Élvezni fogja a totális kontrollt, de előtte azért fektessetek le pár szabályt, hogy neked mi fér bele a durvulásba.

Vízöntő

Imádják a szexjátékokat. Lovagold meg a fiút, közben kapd elő a vibrátorodat, és izgasd vele magad. Neked is jó lesz, ő pedig teljesen oda lesz a látványtól.

Halak

A halak nagyon jók a testbeszéd felismerésében, úgyhogy szavak nélkül is tudja, hogy mit szeretnél. Ráadásul nagy szerepjátékosok. Lovagold meg, de fordítva ülj a nyeregbe, és a póz nevéhez méltóan be is öltözhetsz cowgirlnek.

A többi jegyet korábbi cukkünkben találod. Katt ide!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek