A PHOENIX Magyarország gyógyszeradománnyal segít

A PHOENIX Magyarország gyógyszeradománnyal segít

A PHOENIX magyarországi cégcsoport a kialakult helyzetben kötelességének érzi, hogy támogassa az ukrán lakosságot és a menekülteket.

2022.02.15

A PHOENIX mintegy 30.000 doboz gyógyszert és egyéb terméket ajánl fel arászorulók számára a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve.

A PHOENIX Magyarország gyógyszeradománnyal segít

A cégcsoport a gyógyszerész partnereit is bevonta adománygyűjtő akciójába. A gyógyszerész kollégák két lehetőséggel is élhetnek: terméket vagy pénzbeli adományt ajánlhatnak fel, a PHOENIX pedig segít a termékek összegyűjtésében és az érintettek részére történő eljuttatásában a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.

Ezen kívül a cégcsoport rendelkezésre bocsátja Balatonlellén található 40 férőhelyes üdülőjét, hogy átmeneti otthont biztosítson a menekült családok számára.

„Gondolatban mindazokkal vagyunk, akik ebben a nagyon nehéz időszakban az életüket féltve elhagyni kényszerültek otthonaikat,vagy még erre sem volt lehetőségük. Szeretnék köszönetet mondani minden partnerünknek és munkatársunknak, hogy ilyen gyorsan és hatékonyanjárulnak hozzá az ukrán lakosság fájdalmának enyhítéséhez.” – mondta Wolfgang Wallisch, a PHOENIX Magyarország Igazgatóságának elnöke.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek