A nők többet szexeltek 2015-ben, mint a férfiak

A nők többet szexeltek 2015-ben, mint a férfiak

A szex nem verseny, hanem élvezet, és nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Azért nem árt tudni, hogy 2015-ben a nők többet szeretkeztek, mint a férfiak. Összesen 4 napot.

Egy friss, a Watch Shop által végzett, 2015-ös kutatás szerint, a nők 2015-ben összesen - összeadva az intim együttlétek perceit - négy napot szeretkeztek, míg a férfiak csak hármat. A kutatásban 1300 személyt kérdeztek meg mindennapi (szexuális) szokásairól.

Hogy pontosan hogyan jutottak a kutatók a fenti adatokra, arról nem érkezett információ, pedig érdekes lenne. Eszerint ugyanis a nőknek több partnere volt 2015-ben, így jöhetett ki a hosszabb szeretkezési idő. A másik lehetőség pedig, hogy a szeretkezés kezdetét (vagy végét) nem ugyanonnan számítják, ahonnan a férfiak, hanem az együttlétekbe beleszámolják az elő-/utójátékot is.

A nők többet szexeltek 2015-ben, mint a férfiak

Közben azonban a férfiak 2015-ben átlagosan 80 napot töltöttek alvással, míg a nők 14 nappal kevesebbet.

Ami azonban különösen elkeserítő, hogy a felmérés szerint úgy tűnik, dupla annyit beszélgetünk – nők és férfiak is – az időjárásról, mint amennyit szexelünk. Ami akárhogy számoljuk is, évi 6-8 elfecsérelt nap, amit az időjárásnak szentelünk. Micsoda időpazarlás!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek