A nők egyre többet csalnak

A nők egyre többet csalnak

A nők 40%-kal többet csalják férjüket, mint 20 éve. Napjainkban a nejek kezdik utolérni házastársukat, sőt többet csalnak, mint a férjek - véli egy új tanulmány.

A nők nem csak a munkavállalás és az egzisztencia terén versengenek egyre szorosabban az erősebbik nem képviselőivel, hanem a hálószobai svindlik terén is.

Az amerikai National Opinion Research Center által végzett szociológiai felmérés szerint a félrelépő feleségek száma jelentős emelkedést mutat: negyven százalékkal többen vannak, mint 20 évvel ezelőtt, így az összes feleség 14,7 százaléka (az eddigi kb. 10% helyett) csalfa, míg a férjek 21% vallotta csak magát hűtlennek.„A férfiak jóval csapodárabbak, mint a nők” - mondta Yanyi Djamba, az AUM Center demográfiai szakértője. „De a különbség a két nem között egyre inkább elhalványul.”

A nők egyre többet csalnak

Az egyik oka ennek az, hogy a nők már nem függnek anyagilag a férfiaktól, meg tudnak állni a saját lábukon is.Mivel több pénzük van és jobb munkalehetőségek közül válogathatnak, egyre több nő életébe fér bele a megcsalás - hiszen ha lelepleződnek, és válásra kerül a sor, akkor sem kerülnek bajba - véli a University of Washington társadalomkutatója,

Pepper SchwartzA kutatásból az is kiderült, hogy minden második megkérdezett nő a boldogtalan házassága miatt hűtlenkedett, míg ebből az okból kifolyólag csak minden negyedik férj kereste más karjában a gyönyöröket. Vajon ez azt jelenti, hogy a férfiaknak indok sem kell a félrelépéshez? Ez majd kiderül egy másik tanulmányból!

Forrás:napidoktor

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek