A legnagyobb fájdalom - Az elhunyt lány édesanyja mesél

A legnagyobb fájdalom - Az elhunyt lány édesanyja mesél

Aligha van nagyobb fájdalom annál, amikor valaki a gyermekét veszíti el. Brittany Maynard édesanyja egy nappal gyermeke halála után avatta be az embereket lánya egykori életébe.

Debbie Ziegler, aki kaliforniában tanárként dolgozik, azt mesélte, lánya kíváncsi és kitartó volt kicsinek is. Mindig arra törekedett, hogy amit csinál, az tökéletes legyen, akár korcsolyázásról, akár cigánykerekezésről legyen szó.

Ugyanezzel az elszántsággal vett részt dél-kelet-ázsiai árvaházak működtetésében is. Egy alkalommal például a  Brittany által leszállított adományok megérkeztek ugyan az az egyik árvaházba, de azt az árvaház "üzemeltetője" elrakta, nem osztotta szét a gyerekek között. Brittany ahogy érzékelte a helyzetet, azonnal felelősségre vonta az ott dolgozó embereket és addig nem tágított, amíg a gyerekek meg nem kapták az adományokat.

A legnagyobb fájdalom - Az elhunyt lány édesanyja mesél

Az édesanya azt is elmondta, hogy lánya betegsége fényre derülése után is az árvákért dolgozott. Kitartott a gyerekek mellett, amíg csak lehetett. A halála előtti hetekben mondta el édesanyjának, az fáj neki talán a legjobban a halálos betegségében, hogy bár ennyit foglalkozik gyerekekkel, neki soha nem lehet saját családja.

Brittany Maynard történetét korábbi cikkeinkben ismerhetik meg.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek