A felfázás tüneteit természetes módon is enyhíthetjük

A felfázás tüneteit természetes módon is enyhíthetjük

A tévhittel ellentétben, a felfázás nem kizárólag a szebbik nem képviselőit érinti – a férfiak is éppúgy szenvedhetnek a kellemetlen, fájdalmas betegségtől, mint a hölgyek. A szóban forgó betegség tünetei széles spektrumon mozognak, a komoly alhasi fájdalomtól kezdve a véres vizeleten és a szúrós ingereken keresztül, számos más változatos formában is megjelenhetnek. Ha nem kezeljük azokat, akár súlyos, krónikus egészségügyi problémák egész hadával kell szembenéznünk. (Fizetett hirdetés)

Hogyan vegyük fel a harcot a felfázással?

Vannak, akik kizárólag a szintetikus úton előállított gyógyszerekben látják a megoldás kulcsát, de egyre többen természetes hatóanyagú készítményekkel kívánják egészségüket megőrizni.

A felfázás tüneteit természetes módon is enyhíthetjük

 

Cys-Control Forte, a húgyutak egészségének fenntartásához

A Cys-Control Forte gyártója döntően természetes alapanyagokat, összetevőket használ a produktumai gyártásakor, fejlesztésekor. A tapasztalatok szerint a gyógynövény alapú Cys-Control Forte már két nap elteltével csökkenti a felfázás okozta fájdalmas tüneteket: a csarab fertőtlenítő és vízhajtó hatású, a D-mannóz és a tőzegáfonya a baktériumok letapadását, míg a lactobacillusok a szaporodását gátolják, védve az intim területek flóráját. Hála a természetes összetevőinek, áldott állapotban lévő hölgyek, illetve szoptatós anyukák is bátran élhetnek a készítmény használatával.

Mikor kezdhetjük el Cys-Control Forte-t szedni?

Várni semmi esetre sem érdemes! A felfázás okozta kellemetlen, fájó panaszok első jelentkezése után azonnal elkezdhetjük a kúrát, amelynek már második napján a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg majd annak nagyszerű hatását. A kúra általában 5 napig tart.

Fektessünk fokozott figyelmet a megelőzésre is!

A felfázás kialakulását meg is előzhetjük, ha odafigyelünk magunkra, a környezetünkre. Hideg, nyirkos időben öltözzünk melegen, ne feledkezzünk meg a bő folyadékfogyasztásról, illetve a megfelelő szellőzést biztosító, minőségi alsóruházat meglétéről sem.

A Cys-Control Forte étrendkiegészítő termék, amelynek alkalmazását a használati utasításban leírtak szerint kell alkalmazni. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek