A „Clip In“ póthaj helyes viselete

A „Clip In“ póthaj helyes viselete

A Clip In, más szóval csatos póthaj alkalmazása a hosszú frizura után vágyó nők, de a profi fodrászok kedvenc megoldása közé is tartozik. A csatos póthaj segítségével bármikor hosszú és dús frizurát készíthetünk, és nem kell hónapokig, vagy évekig várni amíg hajunk a megfelelő hosszúságúra nő.

Régóta divatos az ilyen frizura kiegészítők alkalmazása, mégis gyakran találkozunk helytelen viselésükkel. Kérdezhetik, hogyan lehet helytelenül viselni egy kiegészítőt, amit egyszerűen hozzácsatolunk a hajunkhoz. A happyhairshop.hu portál támogatásával közlünk néhány tanácsot, hogyan lehet helyesen alkalmazni a csatos póthajat.

Nem olyan nehéz feladat, mint ahogy talán gondolnánk. A helytelen használatra utal, hogy egyáltalán észrevesszük, ha valaki ilyen kiegészítőt visel. Ideális esetben ugyanis a csatos póthajat megkülönbözhetetlen a valódi hajtól. A csatos póthaj kiválasztásánál elsősorban a haj színére összpontosítsunk, de az esetleges színárnyalat eltérésnél sincs semmi veszve. Az emberi clip in póthaj ugyanúgy festhető, mint a saját hajunk. Így gyorsan és egyszerűen összhangba hozhatjuk saját hajunk és a kiegészítőnk színét.

A „Clip In“ póthaj helyes viselete

Következő lépés a megfelelő hajhossz kiválasztása. Itt csak akkor tudunk hibázni, hogyha rövidebb csatos póthajat választunk, mint amilyenre szükségünk van. A póthajat saját hajunk gyökereihez a lehető legközelebb kell csatolnunk. Ellenkező esetben nem a megfelelő eredményt kapjuk.

A póthajat mindig a tervezett frizurának megfelelően viseljük. Ha például kontyba, vagy a fejtetőre szeretnénk póthajat csatolni, ne féljünk akár fordítva is felcsatolni. Mégis ott akarunk sűrűbb hajat, ahol az a legjobban megmutatkozik.

Hogyha szintetikus póthajat használunk, ami szintén jó megoldás, hozzáalakíthatjuk hajápoló szérum alkalmazásával, ami fényessé teszi, és jobban hasonlít saját hajunkhoz. Egyúttal egyformán is fog illatozni, ami mindig kellemes.

Bátran használjon csatos frufrut is, ha van rá lehetősége. Hogyha olyan érzése van, hogy frizurájából valami hiányzik, próbálja ki a csatos frufrut, amely azonnal felfrissíti, megváltoztatja frizuráját és Önnek új stílust kölcsönöz.

Ne féljen, válasszon a csatos póthajak széles kínálatából, próbálja ki, és gyorsan és egyszerűen teremthet új frizurát bármikor.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek