Hirdetés
A 28 éves színésznőt gyászolja az ország

A 28 éves színésznőt gyászolja az ország

2015. április 25-én elhunyt Páll Mónika színésznő, a Kaposvári Egyetem színészhallgatója, adta hírül a Színház.hu. A mindössze 28 éves tehetség hosszan tartó, súlyos betegség után távozott az élők sorából.

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának színművész hallgatója a Nemzeti Színházban volt gyakorlaton, egy előadást próbáltak, amikor hirtelen rosszul lett.

Először 2010 szeptemberében műtötték rosszindulatú agydaganattal. A műtét sikeres volt, az ezt követő közel négy évben gyógyult állapotban élt tovább. 2014 februárjában aztán másodszorra is meg kellett műteni.

A 28 éves színésznőt gyászolja az ország

2014. május 21-én gálaestet rendeztek a Nemzeti Színházban a Kaposvári Egyetem egykori és jelenlegi színészhallgatói, a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Nemzeti Színház művészei, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem színészhallgatói. A teljes bevételét Páll Móni németországi kezelésére ajánlották fel.

Tavaly szeptemberben a fiatal színésznő levélben kért segítséget a speciális terápiához. A Facebookon ekkor Segítsünk együtt Páll Mónikának! elnevezéssel egy, a fiatal színésznőt támogató oldal is létrejött.

A fiatal tehetséget kitartása és életszeretete ellenére végül legyőzte a súlyos betegség, április 25-én elhunyt.

"Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek" - búcsúzott Páll Mónika.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend