9 ideális tavaszi randi ötlet!

9 ideális tavaszi randi ötlet!

Télen összebújni a lakásban vagy forralt borozni egy kellemes kávézóban cseppet sem rossz dolog - de a hideg időből elég volt! Most már tényleg itt a tavasz, ami számos új és szórakoztató randevúra ad lehetőséget!

2014.04.05

Egy szerelmespár remekül el tudja foglalni magát otthon is - de olykor mindenki kimozdulni vágyik! A romantikus téli esték helyett most érkezik a kellemes tavaszi szellő és vele az egyre több kikapcsolódási lehetőség a szabadban. Jól jönne néhány randi tipp? A szabadtéri randik ideje is elérkezett. Lássuk, mit érdemes csinálni, hova érdemes kiruccanni egy jó kis tavaszi rendevúra?

1. Séta vagy túra

Nem kerül semmibe, és öröm nézni az ébredő természetet! Kézenfogva andalgásra vagy egy kis túrázásra is tökéletesen alkalmas a tavaszi időjárás - arról nem beszélve, hogy séta vagy túra közben nemcsak jótékony endorfin szabadul fel szervezetünkben, hanem megdolgoztatjuk a (télen talán ellustult) izmainkat is.

2. ”Tavaszi szünet”

”Tavaszi szünet”, amit nem csak az egyetemisták élvezhetnek: remek módszer a téli rosszkedv elűzésére, ha kimozdulunk egy hosszú hétvégére valahová, vagy csak járunk egyet valahol, ami egy-két órányira van otthonunktól. Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy profitáljunk az efféle tavaszi randik előnyeiből...

3. Játsszunk turistát!

Remek móka. Nincs is megfelelőbb időjárás arra, hogy akár a turisták, felkerekedjünk és végigjárjuk a környék nevezetességeit, szép helyeit. Látogassunk el múzeumba, a város legmagasabb tornyába, a botanikus kertbe, az állatkertbe. Hiszen a helyi látványosságok nemcsak turistáknak valók, sőt!

4. Kertészkedjünk!

Aki szereti a természetet és szívesen tölti kinn az idejét - főleg, hogy végre kellemes kint lenni -, a kertészkedéssel is remek programot csinálhat. Talán nem a legszokványosabb randevú ötlet, de közösen ültetni, szépíteni a kertet igazi felüdülés lehet. Nemcsak érdekes, egészséges randi is...

5. Válasszunk egy új elfoglaltságot!

Az új évszakban találjunk ki olyan hobbit, ami mindkettőnk számára újdonság: sziklamászás, felkészülés egy mini maratonra, tánctanulás, stb. Az újdonság szórakoztató és közben jó együtt lenni. Egy tanulmány szerint ráadásul, ha olykor-olykor egy páros valamilyen új eseményt visz a mindennapjaiba, az felébresztheti azt az érzelmi állapotot, melyben a kapcsolat elején voltunk...

6. Menjünk el egy meccsre!

Még ha mi magunk nem is kedveljük annyira, csak a párunk, remek lehetőség, mint tavaszi randi. Szórakoztató kinn ülni a lelátón a kedvesünk, egy kis csemege és számos lelkes sportrajongó társaságában!

7. Sütögetés kettecskén

A barbeque két személyre romantikus és mulatságos program, közben pedig elkészül az ebéd/vacsora is. Piknikezzünk kettesben: terítsük le a takarót, vigyünk magunkkal társasjátékot vagy könyvet, a grillezőt és persze a finomság hozzávalóit. Természetesen a kertben is megtehetjük ugyanezt.

8. Madártávlatból

Romantikus látképre vágyunk? Ideális tavaszi randi felszállni valamilyen járműre, amelyből gyönyörű kilátás nyílik a városra! Az igazán kalandvágyók természetesen befizethetnek bungee-jumpingra is. Majd jöhet egy romantikus teázás, szendvicsezés a közeli büfében, esetleg egy éjszaka a közeli szállóban. Számos tanulmány bizonyítja, hogy az izgalmas, sőt a kissé borzongató, félelemkeltő programok különösen gyorsan felébresztik az emberben a vágyat!

9. Mozi

Ne a tévé előtt üljünk, menjünk moziba, sőt, ha van a közelben, autós moziba! Romantikus és izgalmas randevú ötlet, ráadásul nem mindennapi! Ne felejtsük otthon a ropogtatnivalót sem.

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek