72 évesen lett anyuka az indiai nő

72 évesen lett anyuka az indiai nő

Már akár dédnagymama is lehetne az az indiai asszony, aki mesterséges megtermékenyítéssel lett várandós, és nemrég megszülte első gyermekét.

2016.05.12

A 72 éves Daldindzser Kaur és 79 éves férje már 46 éve élnek házasságban, és már nem is reménykedtek abban, hogy valaha is gyerekük születik majd. Két éve azonban úgy döntöttek, kihasználják az orvostudomány eszközeit, és elmentek egy meddőségi klinikára. Az intézményben először vissza akarták utasítani őket, ám a kiváló vizsgálati eredményeket látva úgy döntöttek, segítenek a páron. A lombikbébi program sikerrel zárult, az asszony április 19-én életet is adott a 2 kilós kicsinek. Anyaként is jól szerepel, azt mondja, egyáltalán nem érzi magát túl idősnek az anyasághoz, most lett teljes az élete. Ő maga látja el a babát, életerősnek érzi magát, és férje is mindenben segíti.

Indiában hatalmas szégyennek számít a terméketlenség. S bár a házaspár 30 éve örökbe fogadott egy gyermeket, de miután a fiú felnőtt, Amerikába ment tanulni, és nem jött vissza többé a nevelőszüleihez, tehát örökös nélkül maradtak. Emiatt döntöttek a mesterséges megtermékenyítés mellett, amikor meglátták Anurag Bishnoi termékenységi klinikájának hirdetését. Úgy döntöttek, adnak maguknak még egy esélyt.

A 79 éves apa nem tagadja, hogy többen is megkérdezték tőle, mi lesz a fiúval, ha ő és a felesége meghalnak. Ilyenkor az válaszolja, hogy hisz benne, Isten gondoskodik majd mindenről.

Forrás: Lemon.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek