7 jel, hogy már nem szeret a pasid

7 jel, hogy már nem szeret a pasid

Komoly kétségeink vannak a párkapcsolatunk jövőjét illetően? Lássuk, szeret-e még bennünket a párunk. Íme 7 jel, ami sajnos nem túl biztató

Az emberek viselkedésének változásait olykor nehéz követni. A legszomorúbb azonban talán az, amikor érezzük: valami megváltozott a párkapcsolatbunkban, a kedves már nem olyan, mint korábban.

Megmagyarázni azonban nem tudjuk a dolgot. Ha tudni szeretnénk, vajon a viselkedése azt jelenti-e, hogy közeleg a kapcsolat vége, figyeljük az alábbi lehangoló jeleket:

Már nem részesít különleges bánásmódban

Ha a pasi már érzi szükségesnek, hogy férfi szerepét előretolja a párkapcsolatban, hanem teljesen egyenrangúvá válik, az annak a jele, hogy már nem szeretné kifejezni rajongását, megszűnik részéről a különleges bánásmód. Ez figyelmeztető jel: nem foglalkoztatjuk igazán őt, nem gondol már úgy ránk, mint fontos személyre az életében.

Zavaró szokásaink nem zavarják már

Érdekes módját választják a férfiak olykor annak, hogy kimutassák, nem érdekli igazán őket a nő. Ha észrevesszük, hogy a párunkat már nem zavarják bosszantó szokásaink (amiért esetleg régebben mindig szólt), az világos jele annak, hogy nem ég olyan lánggal az a szerelem, sőt. A pasinak nincs már kedve a párkapcsolatban maradni. Az érdektelenség az egyik legrosszabb tényező, ami kukába teheti a kapcsolatot.

Túlságosan aggasztja a megjelenése

Amennyiben észrevesszük, hogy a párunkat korábban nem zavarta a megjelenése, most pedig túlzottan foglalkozik azzal, ez is árulkodó jel: készen áll arra, hogy lépjen, és másokkal ismerkedjen, jó benyomást tegyen rájuk. A felismerés igen fájdalmas lehet, de sajnos ilyen esetben szinte elkerülhetetlen a kapcsolat vége.

Már nem hív édesnek

Feltűnő jel, ha a párunk már nem szólít édesnek, szivemnek, drágámnak. Vészjelnek is vehetjük, mivel arról árulkodik, hogy érzései megszűntek irányunkban...Ezzel a "trükkel" a férfi egyértelművé teszi, már nem szerelmes.

Csak a barátaival menne szórakozni

Amikor a pasi elveszíti érdeklődését a párja iránt, általában inkább fiús programokat szervez. Barátaival szeretne lenni, más emberekkel ismerkedni. Szemmel láthatóan problémát jelent számára, ha kettesben kell elmennie velünk valahová.

Már nem nyitott könyv a számunkra

A kedves "elfelejt" beszámolni a napjáról és már nem mesél vicces történeteket. Ez is egyértelmű jele annak, hogy már nem szeretné, ha tudnánk, mi történik vele. Ha még takargatnivalója is van, akkor is "fáradt" a kommunikációhoz.

Túlságosan elfoglalt, hogy válaszoljon a telefonhívásainkra

A férfi először kifogásokat keres, hogy elrejtse érdektelenségét. Például, hogy túl elfoglalt, ezért nem válaszolt a telefonhívásainkra vagy az sms-re. Ha ez gyakran megtörténik, gyanakodhatunk, hogy nem is akart válaszolni. Itt az ideje leülni vele egy beszélgetésre.

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek