60 dollár egy óra ölelés! Az emberek tolonganak

60 dollár egy óra ölelés! Az emberek tolonganak

Samantha Hess nemrég nyitott ölelésboltot, máris óriási a tolongás. A fiatal amerikai hölgy Portlandben, a saját otthonában fogadja a jelentkezőket, méghozzá nem is ingyen. Egy óra ölelésért 60 amerikai dollárt kell fizetni, de a vendégek szerint ez az összeg sokszorosan megtérül, ugyanis csodálatos hatása és ereje van az emberi érintésnek.

Samantha korábban magányosnak érezte magát, és komolyan elgondolkodott azon, hogy fizet az emberi ölelésért. Aztán ebből a magányból született a gondolat, hogy miért ne lehetne üzletet alapozni egy ilyen hiánycikknek számító, elemi szükségletre.

60 dollár egy óra ölelés! Az emberek tolonganak

A hölgy, alig kezdte el a vállalkozását, máris hetente 10 ezer üzenetet kap a különböző jelentkezőktől. Az egyik vendég, Steve, így számolt be az első Samathával töltött pásztoróráról: „Az ölelkezésünknek köszönhetően máshogy tekintek az életemre. Nem tudtam megfogalmazni, mi hiányzik az életemből. Már alig várom a következő együttlétet. Olyan bátorító, kedves és őszinte."

Az együttlétek alatt az ölelkezésen, bújáson kívül semmi más nem történik. Annak érdekében, hogy ne essen félreértés az ölelkező felek között, még egy kamera is rögzíti az "aktust", vagyis az ölelkezést.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek