5 trükk, amitől tovább tart a szex

5 trükk, amitől tovább tart a szex

A hosszabb együttlét nem csak a nőknek fontos, de nekik van szükségük több időre a csúcsra jutásig. A következő fogásokkal lehet elnyújtani az élvezetet!

Korábbi cikkünkben leírtuk Dr. Harry Fisch urológus véleményét, aki szerint a férfiak 45 százaléka a behatolás után 2 perccel eléri az orgazmust, míg a nőknek 5-7 perc is kell a csúcsra jutáshoz. Így lassíthatunk a férfiak tempóján!

1. Előtte önkielégítsen!
Ha egy férfi egy-két órával a szexuális együttlét előtt kielégíti magát, akkor másodszorra már lassabban fog elmenni, így van esély az egyidejű orgazmusra, sőt a lány akár többször is elélvezhet közben.

5 trükk, amitől tovább tart a szex

2. Próbáljatok ki valami szokatlant!
Ha valakivel régóta együtt vagytok, akkor beleeshettek abba a hibába, hogy mindig ugyanúgy szeretkeztek, és ez hozzájárul ahhoz, hogy a férfi korábban elélvez. Az új pozitúrák és érzések kizökkentik majd, és később következik be a csúcspont.

3. Állítsd le!
Amikor már azon a ponton van, hogy elélvez, állítsd le. Majd kezdjétek újra. Ez egy jó edzés, hogy egyre későbbre tolódjon az orgazmus, és tovább élvezhessétek egymás társaságát.

4. Szorítsd el hímvessző tövét!
Kézzel vagy péniszgyűrűvel is végezhetitek ezt a trükköt. Ez konkrétan megakadályozza abban, hogy ejakuláljon. Nem szabad nagyon drasztikusnak lenni, csak egy határozott szorításról van szó.

5. Jóga és pilates
Ezek a gyakorlatok erősítik a medencefenék izmait, amikkel kontrollálni tudja az orgazmusát.

OLVASS MÉG TÖBB CIKKET A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek