5 jel, hogy foglalt a pasid

5 jel, hogy foglalt a pasid

A foglalt pasik, annak ellenére is, hogy a lebukásveszély igen nagy lehet, szívesen próbálkoznak azzal, hogy egyszerre több barátnőjük is legyen

A férfiak szeretnek kalandozni a "szerelem tengerén”. De jó matrózok helyett sokszor kalózok szállnak át a hajónkra. Nincs azonban halálfejes zászlójuk, ami egyértelműen jelezné: barátnőjük van. De azért észrevehetjük a jeleket.A foglalt pasik, annak ellenére is, hogy a lebukásveszély igen nagy lehet, szívesen próbálkoznak azzal, hogy egyszerre több barátnőjük is legyen.

Vagy hogy éppen az új hódítást ágyba vigyék, miközben "anya” csendben szundikál a közös ágyikóban. Manapság igen nehéz kiszűrni a foglalt pasikat- lévén hogy úgy viselkednek, mintha senkijük nem lenne.Íme néhány jel, amiből észreveheted, hogy aki kiszemelt téged, az már másé

Mit beszélsz?

Azért, mert azt mondja, hogy már egy éve szakítottak az exével, mivel a lány megcsalta, még nem jelenti azt, hogy ez így is van. Jó, ha nyitva tartod a füled, és ha nem összecsengő történeteket mond, időben nem éppen úgy helyezi el az eseményeket, ahogy arról korábban beszélt, kezdhetsz gyanakodni.Rákérdezni nehéz, sokszor nem is érdemes- ha egyértelmű az elszólás.

5 jel, hogy foglalt a pasid

Aki hazudik, az gyakran a részletek magyarázásába is belekezd, hiszen próbálja sztoriját ezzel is alátámasztani. Így tehát a túl sok részlet kitárgyalása is intő jel lehet számodra. Ha azonban felmerül a kétség, jó, ha mihamarabb - feltűnésmentesen - a kínos témára tereled a szót. Ha elég bátor, akkor bevallja, hogy foglalt. Persze lehet, hogy csak összekevert valamit. Khm...

Az a fránya internet!

A Facebook sokszor bekavarhat egy kapcsolatban. De még a kapcsolat elején is. Általában az ismerkedés első lépései közé tartozik, hogy az "Add friend” gombra kattintunk. Igen ám, de mi van, ha nem látjuk az édeskedveshelyes pasinak az üzenőfalát? Balgaság lenne azt hinni, hogy véletlen. A barátnő posztjait rejtheti el ez a lépés. Letiltja előlünk napi eseményeit? Valószínűleg a gyanús lájkokat na és a tag-elt képeket a baráti/szerelmetes-romantikus nyaralásról titkolja előlünk.Nyugodtan jegyezzük meg neki: "Te tényleg csak a profilképek mappába töltesz képeket? Nem szoktad megosztani a dolgaid az üzenőfalon?” Ha nincs rejtegetnivalója, másnapra te is nyugodtan posztolhatsz a falára.

Nyomozd ki, hogy foglalt-e

Akár neten, akár az életben kiderül, hogy vannak közös ismerőseink, nem szégyen kicsit nyomozni, hogy kiderüljön, foglalt pasink van-e. Persze csak óvatosan. A pletykákra nem érdemes adni, de jelenlegi vélt vagy valós párkapcsolatáról könnyedén tudomást szerezhetünk. Vigyázzunk, ha nagyon közeli ismerősét találjuk be, és mégsincs alapja a gyanúnknak, könnyen saját csapdánkba eshetünk.

Barát? Tényleg?

Már együtt vagytok egy ideje, de nem mentek nyilvános helyre? Úgy érzed, hogy rejteget a barátai vagy éppen a világ elől? Próbáld rávenni, hogy menjetek el a kedvenc helyére vagy olyan programot csináljatok, amihez sok ember kell - ilyen lehet egy kerti sütés például. Ha a barátai falaznak neki - márpedig előfordul- még mindig ott az esély, hogy fél attól, hogy összefutottok valami ismerőssel. Ha ez történik, és a barátjaként mutat be vagy feltűnően ideges lesz egy ismerős megpillantásakor, bizony van okod gyanakodni.

A sokadik

Annál, hogy te vagy a második, csak az lehet rosszabb, ha te vagy a sokadik- méghozzá egyidőben. Nem kell szimatolni, de egy rejtélyes telefonhívás, az éjszakánként pittyegő telefon vagy a nem fogadott hívások (Ó, ez most nem olyan fontos, nem veszem fel), bizony nem éppen biztató.A rengeteg új női ismerős (a közösségi portálokon) sem szívmelengető látvány.

Főleg, ha ráadásul mindenféle csajok képéhez hozzászól. Bár legalább már ha erről tudomásod van, azt jelenti, nem tiltotta le előled az üzenőfalát. :DNa jó, azért legyél óvatos.

Persze nem minden pasi ilyen. Akadnak, akik tisztelik a partnerüket, és ha nem szeretik őket, legalább szakítanak velük. De elég sokan vannak, akik nem hajlandóak elengedni a vasakat a tűz fölött. Vigyázz, ha ilyenbe futsz bele, könnyen megégeheted magad.

Forrás:napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek