5 jel, hogy a házasságotok nem fullad válásba

5 jel, hogy a házasságotok nem fullad válásba

Összegyűjtöttünk néhány nagyon fura jelet, ami állítólag megjósolja, hogy el fogtok-e válni vagy sem.

1. Mosolyogtok a fotókon. A DePauw Indiana Egyetem szerint azok a párok, akinek tagjai már gyerekkorukban és később is fesztelenül mosolyognak a fényképeken, nagyobb eséllyel maradnak együtt, mint a nem mosolygós fajták. Ez állítólag azért van így, mert a mosolygós emberek eleve kiegyensúlyozottabbak.

5 jel, hogy a házasságotok nem fullad válásba

2. Még egyikőtök sem élt mással. Ha bármelyikőtök már együtt élt más partnerrel, akkor a válásotok esélye 209 százalékra növekszik. Szakértők szerint ez azért lehetséges, mert ez a viselkedés az elkötelezettség hiányát jelzi, és a képességet arra, hogy véget vess egy komoly kapcsolatnak.

3. Fiaitok vannak. A két fiú gyermekkel rendelkező családokban 17 százalékkal kisebb az esély a válásra, mint a két lánnyal büszkélkedő familiákban. Ez állítólag azért van így, mert a férfiak jobban kötődnek a fiú gyermekekhez.

4. Sok olyan közös Facebook barátotok van, akiket nem együtt ismertetek meg. Ezek olyan mély kapcsolódásra utalnak, amit nehéz szétválasztani.

5. Csak egy vagy két közösségi oldalon szerepeltek. Ha valaki nagyon sok ilyen oldalon van jelen az azt jelenti, hogy elégedetlen a kapcsolatával.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek