5 dolog, amire a férfi vágyik az ágyban

5 dolog, amire a férfi vágyik az ágyban

Ne hagyjuk, hogy egy férfi mondja meg, hogyan viselkedjünk az ágyban! De azért néha tehetünk a kedvükre kicsit... Ezeket a dolgokat például kifejezetten kedvelik, és talán nekünk is bejönnek majd.

Beszélj mocskosan!

Nem kell végigkommentelni a szeretkezést, de egy-két jól elhelyezett káromkodás csodákat művel a férfivel. Persze nem kell kimozdulnod a komfortzónádból! Már az olyan benyögések is teljesen fel fogják húzni, hogy „keményebben” vagy „nedves vagyok”.

Irányíts!

Kevés szexibb dolog van annál, mint ha egy nő tudja, mit akar. Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy elő kell kaparnod a korbácsot a szekrény mélyéről, hanem ennél sokkal egyszerűbben is kommunikálhatod erélyességedet. Például egy határozott mozdulattal lökd a falhoz vagy az ágyra, és amikor te vagy felül, fogd le a kezeit. Imádni fogja!

5 dolog, amire a férfi vágyik az ágyban

Kezdeményezz!

Az újítás nagyon fontos, és ha ezzel a nő áll elő, akkor az nagyon izgató. Ha van egy pozíció, amit ki szeretnél próbálni, ne titkold, hozakodj vele elő a következő együttlét alkalmával.

Lepd meg!

Persze ne úgy, hogy megijedjen! Akár maga a szex is lehet meglepi. Például ha egy szokatlan helyen vagy időben kezdeményezed az együttlétet, az nagyon jó érzés egy férfinek. De ezen túl lehet szó szerepjátékról, szexkütyükről, síkosítóról. A lényeg, hogy tudd, mivel nem ütöd ki a biztosítékot nála.

Hagyd, hogy nézzen!

Válassz olyan pozíciókat, ahol „jó a kilátás”. Ilyen a lovagló póz, vagy a fordított lovagló póz. De egy tükör minden pozíciót izgatóbbá tesz. Ha nagyon merész vagy, akkor engedd, hogy nézzen miközben önkielégítesz.

Mindent tudsz a szexről? Töltsd ki kvízünket, és megtudhatod!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek