4 orgazmus-gyorsító trükk

4 orgazmus-gyorsító trükk

A férfiaknak sokszor az a panasza, hogy hölgy partnerük túl lassan jut el a csúcsra. Urak, eláruljuk, hogy ez ellen bizony Ti tehettek a leghatékonyabban – ezzel a négy trükkel.

Amint befejeződik, már kezdődik is

A nő felizgatása az legutóbbi orgazmusától kezdődik. Tessék neki szexi üzenetekkel a tudtára hozni, hogy mennyire vágyakozol utána, és mi volt a legutóbbi légyottotokból a kedvenc mozzanatod, ami azóta sem hagy nyugodni. Azt is elárulhatod neki, hogy legközelebb mit fogsz vele tenni. Hidd el, a hatás nem marad el!

4 orgazmus-gyorsító trükk

Ne siesd el az előjátékot!

A férfiak számára az előjáték csupán játék, a nőknek azonban sokkal fontosabb. Egy 20 perces előjáték alapkövetelmény, de ha fel akarod gyorsítani a dolgokat, akkor suttogj a fülébe. Hogy mit? Mindent, amit csinálsz, vagy csinálni fogsz vele önts szavakba. Már a füléhez áramló meleg levegő is megteszi a kívánt hatást.

Ne feledkezz meg a csiklójáról!

A nők többsége nem képes pusztán közösülés útján eljutni a csúcsra. Ezért ne feledkezz meg foglalkozni barátnőd csiklójával. Használd a kezed, a szád, vagy válasszatok olyan pozíciót, ahol garantált az izgatás.

Hozd be a kütyüket az ágyba!

Ne hagyd a kütyüket másra, hozd be őket az ágyba! Telefont, tabletet, bármi, amit rezeg, esetleg ruházzatok be egy cuki kis vibrátorba! Előjátéknál és az aktus közben is izgasd vele a barátnődet!

MÉG TÖBB SZEXÉRT, KATT IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek