4-5 ezer magyar nő viselhet rossz minőségű mellimplantátumot

4-5 ezer magyar nő viselhet rossz minőségű mellimplantátumot

Új mellimplantátumokat kapott Bátki Bernadett playmate és modell. Megbízhatóbbra cseréltette a néhány hete kiszakadt PIP implantátumokat. Emiatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség.

"Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon. Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást" - meséli a Playmate. Bernadettnek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

4-5 ezer magyar nő viselhet rossz minőségű mellimplantátumot
Bátki Bernadett és dr. Pataki Gergely

Magyarországon még mindig 4-5 ezer nő viselhet ilyen alacsony minőségű mellimplantátumot.

"Minden páciensemnek azt javaslom, hogy az implantátum kiválasztásakor az elérhető legjobb minőséget válassza. A plasztikai sebészetben a természetesnek ható, harmonikus eredmények elérése a cél. Ehhez ma a legkorszerűbb eljárások és anyagok állnak rendelkezésünkre, de ezek nem tartoznak az olcsó kategóriába. A testünkön, az egészségünkön nem szabad spórolni" - hívta fel a figyelmet dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. A modell és plasztikai sebésze nyilatkozatot tettek közzé, melyben felelős döntést javasolnak a szépülni vágyó nőknek: "csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe".

Légy tudatos a tested érdekében is!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a testbe kerülő anyagokat ellenőrizhetik, kikérhetik orvosuktól a leírásokat, minőségbiztosítási kritériumokat. Hölgyeim, kérdezzenek, és válasszák a legjobb minőséget még akkor is, ha drágább!  - „Minden páciensemet tájékoztatom a beavatkozások jó hatásáról és a lehetséges kockázatokról. Mindenről tudnia kell, ami a testét és így a lelkét is érinti!” – vallja dr. Pataki Gergely.

Fő a minőség és a mértéktartás

Az elmúlt években sok elrettentő esettel találkoztunk a szépségiparban, hiszen szépségkirálynőként, plasztikai sebészként rengeteg információ és tapasztalat birtokosai lettünk. Hallottunk szilikonolajjal töltött gyulladt ajkakról, láttunk károsodást kiszakadt nem plasztikai sebész által beültetett implantátumoktól, olvastunk defektjavító spray-vel felpumpált popsikról. Egyetlen testünk van, és nagyon körültekintően kell vele bánnunk! A mértéktartás is nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni, a természetes és nem a túldimenzionált formák elérése fontos, még a modell-világban sem.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek