10 trükk amivel a férfi legyőzhető

10 trükk amivel a férfi legyőzhető

A Fox News összeállított egy 10-es listát arról, milyen módon játsszák ki a nők a férfiak egóját saját maguk ellen, hogyan fordítják vissza a férfiakra saját érzelmeiket.

2013.10.23

1. Nem veszik fel a telefont

A férfiaknak nagy sikerélményt jelent egy nő telefonszámának megszerzése, de a hölgyek bizony gyakran nem létező számot adnak meg nekik, vagy egyszerűen nem veszik fel a telefont.

2. Ingyen italok a férfitől

Vannak olyan nők, akik úgy indulnak neki az esti mulatozásak, hogy eszük ágában sincs egy vasat sem költeni a szórakozóhelyeken és bárokban. Bájaikat, vonzerejüket bevetve a helyszínen lévő férfiakkal hívatják meg magukat ehelyett. Igaz, az így szórakozó hölgyek között akad olyan, aki végül meg is ismerkedik valakivel, de vannak, akik egy rövidke flörtöt követően továbbállnak.

3. Férfi próbababák

A gyors, alkalmi ismerkedés során a hölgyek leggyakrabban kikosarazzák a nekik nem tetsző férfiakat. Ám léteznek olyan, kevésbé kíméletes eljáráshoz folyamodó nők is, akik egy darabig elviselik a sóvárgó férfi társaságát, majd amikor egy megfelelőbb tulajdonságokkal rendelkező egyénnel találkoznak, akkor válnak meg a férfipótléktól. Az ilyen nők képtelenek egyedül lenni, elviselhetetlennek tartják, ha nincs párkapcsolatuk, ezért inkább efféle kegyetlen játékokat űznek a férfiakkal.

4. Érzelmi manipuláció

A férfiak nem szeretnek egy nőt sírni látni, és ezt bizony vannak hölgyek, akik kíméletlenül ki is használják. Ők azok, akik a könnyeikkel szerzik meg, amit akarnak.

5. Fizikai erőszak

Léteznek olyan nők, akik szerint tökéletesen elfogadható, ha megütik párjukat, hiszen az nem fog visszaütni, így gyakorlatilag mindenféle retorzió fenyegetése nélkül okozhatnak fizikai fájdalmat párjuknak, ha éppen olyan kedvük van, vagy valamit el akarnak érni.

6. Nyilvános kritika

Vannak olyan nők, akik imádják a párjukat nyilvánosan kritizálni és megalázni.

10 trükk amivel a férfi legyőzhető

Az ilyen nők gyakran gúnyt űznek a férfiból, akivel élnek mások előtt.

7. A kapcsolat fel nem vállalása

Talán nem ez a legrosszabb, amit egy férfival a barátnője, párja megtehet, de elég visszatetsző, ha egy egyébként párkapcsolatban élő nő semmit nem tesz ellene, ha valaki azt gondolja róla, hogy még szabad, így bókoltat magának és bátorítja a flörtölő férfiakat.

8. Szexmegvonás

Ez a praktika a legrégebbi és a próbákat leginkább kiállt fegyver a nők kezében a férfiakkal szemben. A legtöbb férfinak a szex majdnem olyan fontos, mint a lélegzés, ezért kiváló eszköz a szexuális együttlétek időleges beszüntetése annak érdekében, hogy megbüntessék párjukat, vagy valamit kiköveteljenek tőle.

9. Próbatételek

Vannak azok a pillanatok, akikor a kapcsolatban lévő férfi régóta tervezi, hogy elmegy a barátaival mulatni, mindent megszervezve már készül a találkozóra, amikor a párja azzal áll elő, hogy nagyon szeretné, ha inkább vele töltené az estét. Amikor egy ilyen kérés a "ha igazán szeretsz" szövegkörnyezetben hangzik el, akkor próbatételről van szó, amelyben egyetlen helyes megoldás létezik a nő számára, ha a férfi azonnal hozzá rohan.

10. Flörttel szított féltékenység

Teljesen mindegy, milyen indokból történik, ha a nő a barátja előtt más férfiakkal flörtöl ? akár visszavágás, akár önbizalomhiány miatti kompenzáció ? Az ilyen praktikákhoz folyamodó nők nem csak éretlenek egy párkapcsolatra, de komolyan manipulatív szándékúak is.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek