10 tipp a rossz szex ellen

10 tipp a rossz szex ellen

Mi lehet a rossz szex ellenszere? 10 tipp, miért nem tudod elengedni magad szex közben.

Potencianövelő gyógyszerek,libidófokozó felnőtt filmek, szexuális játékszerek, könyvek és magazinok.

Egy teljes iparág épült a szexuális szokásaink kielégítésére, és ha problémánk akad az ágyban, az első dolgunk - persze csak miután hajlandóak vagyunk beismerni - hogy sorjában bevetjük ezeket. Vajon elég ennyi, vagy eleve rossz helyen keresgélünk? Vegyük sorra, milyen okok vezethetnek a rossz szexhez!

Összeillés vagy összeférhetetlenség

Tégy magadnak egy szívességet és felejtsd el a magazinok szex kvízeit és az összehasonlítgató könyvek megszállott olvasását.  A helyes út, ha magadra koncentrálsz és a partnerre, akivel megosztod a szexuális örömök élményét. Ha az ösztöneid szerint cselekszel, könnyen egymásra fogtok hangolódni.

Testiség

Senkinek sincs tökéletes teste, de mindenkinek vannak részei, amit a partnere imád rajta. Ha leveted a gátlásaid, és felfedezitek egymás domborulatait, a szex során is egyre nyitottabb leszel és el tudod majd engedni magad. Éld át az örömöt és ne azon aggódj, amin nem lehet változtatni!

Egyedi szakértelem

Figyelj a szakértők szavaira és tanácsaira, hallgasd meg a hozzáértő véleményeket, de mindeközben ne feledkezz meg magadról. Csak te és a partnered vagytok jelen, így egyedül rajtatok múlik, sikerül-e átlibbeni a problémás részeken, hiszen a saját testedről, érzelmeidről és tapasztalataidról más nem tud nyilatkozni.

Tettre készen

Nem elég, ha figyeled a tested jelzéseit, a párod mozdulatait és reakcióit. Kapcsold ki az agyad és hagyd, hogy ösztönösen mozogjon a tested. A szex nem betanult koreográfia. Minden alkalom más, ha engeded, hogy az legyen.

Felnőtt móka

A szex a legközelebbi, legbensőségesebb kapcsolat, ami két felnőtt között kialakulhat. Bár komolyan kell venni azt, ami köztetek zajlik, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy az örömszerzésről, érzékiségről és a vágyak beteljesítéséről szól. Mindkét félnek élveznie kell, különben elveszik a varázs.

Áldásos tudatlanság

Bizonyos dolgokat csak megtapasztalni lehet, de megtanulni soha. Tanulhatsz új pózokat, izgató technikákat, viszont soha sem lehetsz biztos a sikerben. Ezek a kockázatos kísérletezések és a tudatlanság az, ami kalandossá teszi az együttléteket.Szórakoztatás vagy okításA szexre épült iparág lehetővé teszi, hogy kedvedre kísérletezgess az ágyban. Más a helyzet, ha a partnereddel jól működtök a takaró alatt, mégis úgy érzitek, fel kellene turbózni a légyottokat. Ha eleve gondjaitok vannak, akkor nem feltétlenül a szexshopokban találjátok a megoldást. Szexológusok és tanácsadók segítségével viszont könnyebb rájönni, hol a hiba.

Nyitottság és kreativitás

Tedd félre a napi problémákat, a korábbi félreértéseiteket és engedd el magad. Amint kizártad a külvilágot, új utak nyílnak meg előtted. A fantáziád és kreativitásod összekapcsolásával megszabadulhatsz minden feszültségtől az ágyban.

Külön neked különleges

A szexet te teszed különlegessé. Az életünk minden részében és időszakában jelen van. Ennek köszönhetjük a létezésünket és mi is ezáltal adunk életet. Ettől válik egyszerre hétköznapivá és teljesen különlegessé. Amíg ezt észben tartjuk, tudjuk, hogy minden együttlét egy ajándék.

Bizalomjáték és félelem

Akivel megosztod az ágyad, azzal megosztod a tested is. Mégis nagyon nehéz, hogy a testeden túl, az érzelmeid, titkos vágyaid is kiszabaduljanak belőled. A bizalom és a partner segítsége nélkül lehet, hogy sosem fogod ennyire elengedni magad. Pedig ez az, ami új szintre emelné a kapcsolatotokat. Ha megszűnik a félelmed, megszűnnek a gátlásaid is.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek