10 dolog, amit nem tudsz a csókról

10 dolog, amit nem tudsz a csókról

Miért dob úgy fel a csók? Hát erre bizony vannak tudományosabbnál tudományosabb válaszok, de most pár érdekességet megosztunk veled.

Idegvégződések garmadája

......az ajkadban (százszor több, mint az ujjbegyben!) ami serkenti a vágyat. Ezért különösen izgató és kielégítő a csók szex előtt közben és után.

A férfiak negyven százaléka szerint

......egy igazán hosszú, nedves csók azonnal ráhangolja őket a szexre (harminc százalékukra az hat így, ha megmarkolják őket lent.)

Figyelj a "Viszlát" puszikra. Ha a pasid...

...rendszeresen csak egy gyors puszit ad az arcodra, amikor elköszön, talán csak tartózkodó, és nem az érzelmei gyengülnek. Ha azonban új keletű ez a szokás, az vészjelzés lehet: alighanem ambivalensen áll hozzá a kapcsolatotokhoz.

Azonnal emelhetitek a csók meghittségét, ha?

...bezárjátok a "sátortetőt": csókolózás közben a csípőtök legyen távol egymástól. Ha összezárjátok a csípőtöket, a vágy gyorsan megnövekedik.

Hogy a legjobb megcsókolni a férfi fülét?Csókold meg, és?

...szívd egy pillanatra a fülcimpáját, aztán simítsd végig a füle szélét a nyelved hegyével. (Pajkos suttogásért bónuszpont jár.)

A férfiak azért kezdeményezik a nyelves csókot, hogy átjuttassák a?

... vágyfokozó tesztoszteront a partnereiknek. Ha tehát egy kissé agresszívabbá válik a partnered, ez nem csak a vágyról szól ? azt is szeretné, ha te is még szenvedélyesebb lennél.

Kétszer olyan valószínű, hogy a férfiak?

...szeretkeznek egy rossz csókolózóval, mint hogy a nők teszik.

Amikor a tartózkodó csókok nem elegendőek?

...miért legyél oldott: a szenvedélyes csók növeli a vérnyomást, emeli a pulzusszámot, izgatottabbá tesz, és megkönnyíti, hogy eljuss az orgazmusig.

A nők 55 százaléka ?

...18 és 24 éves kor között beszámolt arról, hogy megcsókolt más lányt. Ez a szám 43 százalékra csökken 25 és 34 éves kor között.

A középkorban az emberek a jogi szerződéseket

......egy X-szel írták alá, majd megcsókolták, becsületességük bizonyítékaként. Ezért lett a szerelmes csók jele a XX.

Forrás:napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek