Sztárkarácsony: Josh, előadó, zeneszerző, szövegíró

Sztárkarácsony: Josh, előadó, zeneszerző, szövegíró

Josh-t sokan sikeres előadóként, énekesként, producerként ismerik, de egy zenei tévében is dolgozik, így nagyon elfoglalt a mindennapokban. Felesége, Szarvas Szilvia igazi karácsony-rajongó, azért náluk mindig ez az első számú ünnep az évben, így őt kérdeztem, hogyan töltik az elkövetkező napokat!


Nálunk a Karácsony az év legfontosabb időszaka, és bátran mondhatom, hogy Josh-sal is én kedveltettem meg a karácsonyt! Már októberben elkezdem a készülődést, mivel ezt az időszakot várom legjobban az évben, így nem csak 1 hétig akarom élvezni és gyönyörködni benne!
Eltervezem, hogy az adott karácsonykor milyen szín domináljon, megvásárolom a hozzá illő dolgokat, de a díszítés már közös munka. Josh természetesen maximálisan kiveszi a részét mindenből, sütünk-főzünk, dekorálunk együtt.
Általában a karácsony nagy családi körben zajlik, de idén először úgy döntöttünk elutazunk a család egy részével, és igazi luxusban töltjük az ünnepeket. Van egy kedvenc törzshelyünk, ahová elvonulunk a világ elől és élvezzük, hogy ezek a napok csak egymásról és a pihenésről szól. Egész évben rohanunk, nagyon kevés időnk van egymásra, a férjemnek a fellépései és a tévés munkája miatt.
A családlátogatást azért nem hagyjuk ki idén sem, mivel imádok főzni – és szerencsére tudok is -, így mindig valami különlegességgel lepem meg a rokonságot.
Josh-sal most ünnepeljük, hogy beléptünk kapcsolatunk 9. évébe, és nem is kívánhatnék jobb férjet, és biztos vagyok benne, hogy neki is én vagyok a legjobb feleség. Olyan harmóniában és szeretetben élünk, amiről csak álmodni lehet. Az év legszebb ünnepe hangulatával csak megkoronázza az egymás iránti szeretetünket és érzéseinket!
Sztárkarácsony: Josh, előadó, zeneszerző, szövegíró
Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek