Karácsony

Karácsony

Sport

Aranyér: ne szégyelljünk beszélni róla

A lakosság csaknem háromnegyede találkozik élete során aranyeres tünetekkel, amikor a székletürítést vérzés kíséri, vagy valamilyen duzzanat ...

Sport

A zselés szaloncukor a legcsábítóbb

Kislányként Marton Adrienn mindig nagyon várta a karácsonyt, ami az év legcsodásabb ünnepét jelentette a számára.

 • 2013.12.21 Ünnep hízás nélkül

  A karácsonyi vacsorák tagadhatatlanul a legbőségesebbek és valószínűleg a legkalóriadúsabbak is. Hát még ha ezt az ünnepi étkezést két vagy három alkalommal megismételjük a rokonoknál is! Aztán persze marad még a hűtőben is bőven az elkövetkezendő napokra. Íme hat tipp arra az esetre, ha végig formában kívánunk maradni.

 • 2013.12.21 Karácsonyi gasztronómiai kalauz

  A közelgő ünnepek előtt sokan tesszük fel a kérdést, vajon felhőtlenül átadhatjuk-e magunkat a kulináris élvezeteknek, vagy helyesebb lenne az önmegtartóztatás? Nem szükséges feltétlenül átalakítanunk a karácsonyi menünket.

 • 2013.12.21 Karácsonyi ajándékok az egészség jegyében

  Az ünnepek közeledtével sokan tanácstalanul állunk az üzletek kirakatánál, s a rengeteg hasznos, vagy hasznosnak vélt termék ellenére sem tudjuk eldönteni, mivel lepjük meg szeretteinket. A reklámokból nap mint nap ránk zúduló ajánlatok mellett sokan elfeledjük azt a napjainkra már-már közhelyessé vált mondást, mely szerint a legnagyobb kincs az egészség. Szakértőinktől kértünk tanácsot, milyen ajándékokat válasszunk ezen gondolat jegyében?

 • 2013.12.21 Karácsonyi hozzávalók testnek és léleknek

  A karácsonyi készülődés nem lehet teljes néhány várva várt illat és íz nélkül. Nem csak a családunk, szervezetünk is hálás lesz a finomságokért.

 • 2013.12.21 Előzzük meg az ünnepi puffadást! - 6 tudományos módszer

  Az ünnepek az élet ünneplésének, és a család összejövetelének időszakai. Ilyenkor lehetőségünk van társadalmi életet élni, de túlzásba is vihetjük az evést és az ivást.

 • 2013.12.20 Ünnepi babavárás!

  Kismamának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon, de vannak szabályok, amiket minden körülmények között be kell tartanunk!

 • 2013.12.19 De mit esznek a vegák karácsonykor?

  A pulyka, a halászlé, a töltött káposzta karácsonykor számunkra természetes, a vegetáriánusoknak viszont aligha, hiszen mindegyikben van hús.

 • 2013.12.19 4 tipp, hogy testtömegben ne gyarapodj az ünnepek alatt

  Rajtunk a nagy kajálások évada! Átlagosan állítólag 3 kilogrammot szokott felszedni egy ember az év végi időszakban. Ám ennek nem feltétlenül kell így lennie! 4 tipp, hogy formában tartsd magad.

 • 2013.12.19 Az igazi vagy a műfenyő a környezetbarátabb? Eldőlt a vita!

  Életciklus elemzés mutatta ki, hogy az élő karácsonyfa környezeti szempontból jobb választás, mint a műfenyő. Ez utóbbi legtöbbször Kínából érkezik és mérgező fémeket is tartalmazhat.

 • 2013.12.19 Érdemes gyógyszerekkel is készülni az ünnepekre

  Ahogy a legtöbb gyógyszertár, úgy a Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) tagvállalataihoz tartozó patikák is zárva lesznek december 25-én, december 26-án, valamint január 1-jén. Az ünnepek alatt ezeken a napokon a betegek és vásárlók kizárólag az ügyeletes gyógyszertárakban juthatnak hozzá gyógyszereikhez, de a többi napon is érdemes tájékozódni a nyitvatartási rendről.