Kisfiút szeretnél? Ezekre figyelj!

Kisfiút szeretnél? Ezekre figyelj!

A leghőbb vágyatok a pároddal, hogy az ultrahangon észrevegyétek azt a kis micsodát? Néhány tipp, hogyan győzheted meg a gólyát, hogy fiú legyen a baba.

Ki érjen a célba?

Versenyfutás az idővel. Mindössze annyit kell tenniük a pároknak, hogy az Y kromoszómát hordozó spermáknak kedvező feltételeket teremtenek. Mivel a vizsgálatok azt mutatták ki, hogy a “fiú spermák” gyorsabban úsznak, viszont a “lányok” sokkal ellenállóbbak, ezért egy kisfiú érdekében legcélszerűbb a peteérést megelőző 1-2 napban, közvetlenül akkor és utána szeretkezni.

Kisfiút szeretnél? Ezekre figyelj!

Fiús falatok a kissrác kedvéért

Az étkezés megváltoztatja a test pH-ját. A pH pedig befolyásolja a fogantatást – állítják sokan a kísérletezők közül. Tehát a kisfiús pocak esélyét megnöveli, ha a pár a fogantatás előtti hetekben fiúknak való diétára vált. Vagyis elsősorban a savasító ételeket kell elkerülnie a hölgyeknek. Egy ilyen diéta többek között sós ételeket, vörös húsokat, tojást, cukkínit, kukoricát, kenyeret és halat tartalmaz. Az elmélet szerint ugyanis a savas környezet elpusztítja a "fiú spermákat", esélyt adva az X kromoszómát hordozó spermának a megtermékenyítésre. Tehát ha kisfiút szeretnénk ringatni, lúgosítanunk kell.

Titkos trükkök

Egy másik elmélet szerint a kisfiús fogantatás egyik módja, ha a párod közvetlenül az együttlét előtt iszik egy jó erős feketét. Persze, ha igazán biztosra akartok menni, nem árt, ha mindketten isztok egy csészével, ugyanis a női résztvevők ügyében a zsűrinek még nincs egyhangú véleménye. Ártani semmiképpen nem fog.

Szirup köhögés, és lányok ellen

Ez a teória arra alapoz, hogy a köhögés elleni szer nem csak a légúti nyálkahártyát, hanem a méhnyak nyálkahártyáját is elvékonyítja. Sokkal kedvezőbb feltételeket teremtve így az Y kromoszómát hordozó spermáknak. Tehát ha kisfiút szeretnénk, csupán egy kanálnyi kell ebből a csodaszerből a forró pillanatok előtt.

INKÁBB TÜNDÉRI KISLÁNYRA VÁGYTOK? ARRA IS VAN ÖTLETÜNK

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek