Hatékonyan az influenza és társai ellen

Hatékonyan az influenza és társai ellen

A szél, a nyirkosság vagy a hideg gyakran meghűléshez vezetnek, majd ezt követôen megfázásos betegségek és influenzaszerű fertőzések alakulhatnak ki sokrétű tüneteket mutatva, mint fej- és végtagfájdalom, hidegrázás, levertség, nátha vagy köhögés, valamint megemelkedett testhőmérséklet.

A nátha a megfázás egyik legelterjedtebb kísérô tünete. Ha folyik az orra, az annak a jele, hogy a náthát okozó vírusok "működésbe léptek". Amennyiben bakteriális felülfertôzôdés is történik, akkor a váladék viszkózusabb és sötétebb lesz. Ha a szemek és az arccsontok környékén fájdalmat érez vagy akár fogfájást is tapasztal, akkor a tünetek homlok- vagy arcüreggyulladásra utalnak. Ebben az esetben, ha a fejét elôrehajtja, a fájdalom felerôsödik. Nagyon fontos, hogy a homlok- vagy arcüreggyulladást teljes mértékben meggyógyítsuk, mert nagyon könnyen krónikussá válhat, újra és újra kiújulhat. Az Euphorbium orrspray használ mind az akut, mind a krónikus panaszok esetén. Megtisztítja az orrnyálkahártyát a váladéktól és a varasodástól anélkül, hogy károsítaná azt. Az Euphorbium orrspray használata megelôzi a dekongesztáns orrcseppekkel kapcsolatban tapasztalt nyálkahártya kiszáradást. Ezekkel az orrcseppekkel szemben az Euphorbium orrspray alkalmas krónikus esetek hosszútávú kezelésére.

Erős immunrendszer? A nyirokérrendszer nélkül nem megy!

Az immunrendszer kifogástalan működése nagyrészt a nyirokérrendszertôl függ. Testünket a vérpályákhoz hasonlóan, finom nyirokerek rendszere hálózza be. Ezek is felelôsek a méreganyagok lebontásáért és elszállításáért a szervezetben. Naponta 2-4 liter felesleges víz, fehérje, elhalt sejt, idegentest és zsír kerül kivezetésre a kötôszövetbôl. Amennyiben a nyirokérrendszer jól működik, a betegséget kiváltó kórokozók is könnyen felismerhetôvé válnak és hamar ártatlanná tehetôk. Ha ez a szűrôfunkció korlátokba ütközik, a szervezet nem tud megszabadulni ezektôl a terhektôl és az immunrendszer nem képes tartósan ellenállni a terhelésnek. A nyirokerek blokádja esetén az immunvédekezés legyengül és ennek következményei lehetnek a visszatérô fertôzések. Az immunrendszer erôsítése tehát nagyon fontos, mindenekelôtt a nyirkos, hideg ôszi és téli hónapokban, amikor különösen keményen kell dolgoznia.

A Lymphomyosot tisztítja szervezetét

Lymphomyosot homeopátiás kombinációs készítmény nagyobb aktivitásra serkenti a szervezet nyirokrendszerét. A méreganyagok és salakanyagok jobb kiválasztása révén az immunrendszer megerôsödik és így a fertôzô betegségek kockázata lényegesen csökken.A Lymphomyosot speciálisan a mandula megnagyobbodása vagy krónikus mandulagyulladás, valamint az ellenálló képesség gyengesége esetén ajánlott.

A Lymphomyosot jól tolerálható és nincsenek mellékhatásai, éppen ezért ez a terápiaforma javasolt gyermekek számára is.jól tolerálható és nincsenek mellékhatásai, éppen ezért ez a terápiaforma javasolt gyermekek számára is.

Lymphomyosot jól tolerálható és nincsenek mellékhatásai, éppen ezért ez a terápiaforma javasolt gyermekek számára is.jól tolerálható és nincsenek mellékhatásai, éppen ezért ez a terápiaforma javasolt gyermekek számára is.

Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek